Maardu viadukt laguneb

Loe lähemalt sellest, kuidas pooleli valmisehitatud tee seisab kasutult edasi Eesti Päevalehest!


2. Pärast mitmeid nädalaid skandaale kultuurilehe Sirp peatoimetaja kohusetäitja ametisse määramise järel tuli lahkuda ka kultuurimister Rein Langil. Oma lahkumisest teatas ta ETV saates "Kahekõne". Lahkudes hüppas minister kergelt ka üle lombi.
Rein Lang lahkub ETV-st


Rein Lang lahkub ETV-st

3. Visuaalne kõrghetk, ehk kümnendi äikesetorm Türisalu pangalt. 
Öine äikesetorm

Pildid räägivad ise kuidas 8. augusti öösel sähvis äike merel ja mandril, vaata lisa siit!


4. Elevandi saaga. Tivolis väntsutatud elevant leidis oma kurva lõpu Narva jões. Siin aga pilt Mustakivi Centrumi juures toimunud meeleavaldusest, kus loomakaitsjad üritavad tähelepanu juhtida loomade ebaõigele kohtlemisele.  18.mai 2013
Loomakaitsjate meeleavaldus tsirkuse vastu

5. Juunis õnnestus vaadata Nato tankurlennuki pardalt kuidas tangitakse õhus lendavad "tanke" ja pilt oli võimas!
Saber Strike - Saablilöök. Tankerlennuk KCI135 Stratotanker tangib õhus ründelennukeid A10 Thunderbolt.

6. Juunis külastas Eestit Venemaa metropoliit Kirill, kelle tulek oli usuringkondades suursündmus. Sestap saimegi kaameratega sinna, kuhu tavaliselt ei õnnestu saada.
Patriarh Kirill Kuremäel

Nunnad moodsa tehnikaga Kuremäel. Ju saavad jumalalt juhiseid?

Vaikimisvande andnud väärikad nunnad suhtlevad kõiki vahendeid abiks võttes
Patriarh Kirill Kuremäel

Moodsad ajad on oma osa võtnud ka kirikureliktides ehk kuidas säilitada ristiusk ka autost väljudes. Tõsta aga rist mütsil püsti:
Patriarh Kirill kohtub Eesti kirikupeadega


Patriarh Kirill kohtub Eesti kirikupeadega

7. Robbie Williams augustis - raudselt aasta meelelahtussündmus number üks. Just see sama pilt, mis jõudis otsapidi ka Robbie enda Facebooki kaudu miljoniteni...
Robbie Williamsi kontsert kõrgusest pildistatuna


Robbie Williamsi kontsert kõrgusest pildistatuna

8. Juunis õnnestus lennata õhtuse Eestimaa kohal ja vaated olid hingerebestavad
Lend õhupalliga

Vaata lisa!

Suure raha eest tehtud Ülemiste viadukt sai suure raha eest ka tsirkust näha, selleks tehti valmis penoplastist Ülemiste vanake, kes siis kraana otsas kõlkudes oma sõnumit edastas, mõne aja pärast aga tuli tal kolida hoopis ühe Viimsis asuva garaaži katusele, kus ta oma edasist saatust ootama jäi.

10. Valimispidu läbi lukuaugu. Erinevalt eelmistest aastatest, otsustas Keskerakond sellel aastal, et aitab meediast oma peol ja nii tuligi tunde mööda saata hotelli ees külmetades ja täiskuu naeru taludes.
Keskerakonna valimispidu 2013

11. Juulis alustasid sõite uued elektrirongid. Esimene rong sõitis Keilasse ja kandis  vanaaja nime Kegel.  Augusti keskpaigas aga süttis sama rongi akublokis mingi osa ja rong tuli Pääsküla jaamas seisma panna.
Pääsküla jaamas süttis rong


12. Maikuus külastas Eestit rallisündmus GumBall3000 ja selle raames võis kogemata Laagri Statoilis otsa koperada kunagisele Hollywoodi staarile David Hasselhoffile, kes seal oma masinat tankis. Seekord siiski mitte KITT.. aga omalaadi sürreaalne vaatepilt oli. 
GumBall 3000 Pärnu maanteel

13. Rekordeid murdvad jooksusündmused: nii kevadel kui ka sügisel joosti. Naistejooks ja SEB-i maratonid… pildid räägivad iseenda eest, et Eesti inimene on jooksurahvas!

Sügisjooks:
SEB sügisjooks aerofotod


Maijooks:


SEB maijooks start