President Kersti Kaljulaidi visiit Soome Vabariiki

President Kersti Kaljulaid tegi oma esimesed välisvisiidid Soome ja Lätti. Pildil on president Tallinki laeva kaptenisillal tutvumas laeva tööpõhimõtetega.
Irina Embrich  - Tallinna mõõk

Treeneri viimased sõnad enne lõppvaatust. Irina Embrich võitles end Tallinna mõõgaturniiril kolmandaks.
Tallinna Mõõga vehklemisturniir

Pimedus vehklemisturniiril. Kõrvaloleval ehitusel tegi kopp oma tööd liiga innukalt ja võistlus jäi pooleli.
Jahis ainult naised

Karvane musi jahinaisele.
Tallinn Fashion week 2016

Tallinn Fashion Week.
Diano Arno kollektsioon TFW 2016

Kükloop Diana Arno kollektsioonist. Tallinn Fashion Weeki lõpetas Piret Ilvese ja Diana Arno moeetendus, kus ühte sõusse mahtus kahe esmapilgul täiesti erineva disaineri looming.

Tallinna lennujaamale tehti laupäeval pommiähvardus, mistõttu peatati lennujaamast väljuvad lennud ja lennujaama avatud alad evakueeriti pea kaheks tunniks. Sel ajal otsis päästeameti pommigrupp ruume läbi, kuid midagi ohtlikku ei leitud. Selgus, et ähvardaks oli vanglas karistust kandev mees.
Hanno Tomberg

EAS-i juht Hanno Tomberg andis Ärilehele intervjuu, milles nentis, et Ermamaa otsus on riivanud paljude õiglustunnet. Ometi polnud EASil teist varianti, kui president Ilveselt üksnes kümme protsenti toetusest tagasi nõuda.
Reformierakonna fraktsiooni Segway ekskursioon
Reformierakonna fraktsioon käis Tartus sõitmas tasakaaluliikuritega. Ekskursioon lõppes aga õnnetult, sest Meelis Mälberg sõitis tagant otsa ees liikunud jalgratturile, kes mehe üllatuseks pöördus politseisse. Pildil aga Jüri Jaanson, kes samuti Segwayga sõita proovis.
Jüri Arrak oma ateljees

Elurõõmus Jüri Arrak oma ateljees. Esmaspäeval 80. sünnipäeva tähistav Arrak andis LP-le rõõmsameelse intervjuu oma stuudios. Ses kuuendal korrusel (110 trepiastet!) asuvas stuudios käib Arrak jätkuvalt, kuigi kolme aasta eest oli tal liiklusõnnetus, mille tõttu oleks ta peagu jalast ilma jäänud.