München: 9. detsember 2014. Aastavanune jääkarukaksik Nela mängib sünnipäevapeol oma venna ja emaga Hellabrunni loomaaias Lõuna-Saksamaal.


Oslo: 10. detsember 2014. 17-aastane Malala Yousafzai, kes on läbi aegade noorim Nobeli rahupreemia laueraat, sai sel nädalal koos India lasteõiguslase Kaylash Satiarthiga oma Nobeli rahupreemia ka kätte.


Orléans: 7. detsember 2014. Miss Nord-Pas-de-Calais Camille Cerf valiti eelmisel nädalavahetusel Miss Prantsusmaaks.  Lisaks kroonile pälvis Celf ka kaasvõistlejate siirad õnnitlused, millest naine oli selgelt üllatunud.


Heilongjiang: 10. detsember 2014. Hiina Rahva Vabastusarmee sõduritel tuli sel nädalal taluda näpistavat pakast, kui Venemaa ning Hiina piiril Heihe lähistel langes õhutemperatuur kohati 32 miinuskraadini.


Texas: 9. detsember 2014. Dallase kesklinn mattus teisipäeva hommikul paksu uttu.


San Julian: 10. detsember 2014. Eelmisel nädalavahetusel Filipiinidel maabunud rahuaja ühe suurima evakuatsiooni põhjustanud taifuun Hagupit (kohalike seas tuntud ka kui Ruby) jättis kümned tuhanded inimesed peavarjuta.  Fotol on näha Ida-Samari provintsis asuvas evakuatsioonikeskuses võrkkiiges tukkuvat väikelast.


Nazare: 11. detsember 2014. Ekstreemsurfarid nautisid hiigellaineid Portugali Praia do Norte rannikul.


Ühendriigid: 8. detsember 2014. Los Angeleses südalinnas süttis esmaspäeval ehitusjärgus kortermajas ulatuslik tulekahju. Tulekahju sõitsid kustutama ligi 250 tuletõrjujat. Millest põleng alguse sai, ei ole veel teada.


Malabon: 10. detsember 2014.  Filipiinidel põles kolmapäeva  hommikul teadmata põhjustel alguse saanud tulekahjude seerias maha enam kui 200 maja. Fotol uudistavad hoonete rusudes koolipoisid.


49. nädala parim foto oli Delfi lugejate meelest tabamus jõule ootavast kakubeebist.