Tänane turulkäik head tulemust ei andnud, kuna meil oli täna külm ilm ja arvatavasti seepärast oli ka müüjaid vähe ja hinnad kallimad kui poes.

Täna kulutasin 4,47 eurot, mis tähendab seda, et ületasin kõikide rõõmuks eelarvet 0,10 euroga. Kokkuvõttes olen veel eelarve piires, kuna mul on veel järgi teisipäeval ja täna ostetud tooraineid ja lastel olemas puuviljad. Muidugi oleks võinud osta puuvilju vähem ja jääda eelarve piiridesse, kuid ma tahtsin, et igaüks saaks midagi.

Kui ma oleks veel pidanud ostma piima ja leiba, oleks jäänud ostmata tänased ostud ja ma oleks pidanud ainult oma varude kallal toimetama, mis ei oleks ka aus, kuna mõte oligi selles, et näidata kuidas on Hollandis võimalik ostude näol ära elada.

Neljapäevane menüü:

Hommik:

2 vanema lapse hommikusöök:
võileib singiga;
šokolaadikrõbinad piimaga.
2 lapsele kooli kaasa:
1 müsliriba;
2x röstsai singi ja juustuga;
võileib šokolaadikreemiga;
vesi ja morss.
Noorem poeg süüa ei tahtnud ainult piima.
Mees (kella 11 ajal):
1,5 röstsaia;
2 tassi kohvi.

Lõuna:

Mina sõin ära pühapäevase supipära, noorem poeg ei tahtnud midagi peale juustu ja piima. Arvattavasti kuna neil oli mängusaalis täna kellelgi sünnipäev ja nad olid torti söönud.

Õhtuoode:

Vanem poeg sõi juustu-singivõileiva. Tütar jooksis pärast kooli korraks vaid koju ja süüa ei tahtnud vaid kiirustas sõbrannadega meie maja taha uisutama, kuna meil on kanalid juba jääs.

Õhtusöök viiele inimesele:

Riis C1000-st ostetud aedviljadega (millest kasutasin ära umbes kolmveerand);
kana küüslaugu-tüümianikastmega.