Lugejad on hinnatõusus pettunud ning ei näe lõppu erinevatel hinnatõusudel. Eriti pettunud ollakse selles, et Eesti saartele puhkama sõitmine on muutunud väga kalliks. Mõned väljavõtted kommentaariumist:

pingviin, kes lonkab

Varsti on nii, et puhkus Saaremaal maksab rohkem kui puhkus Hispaanias.... Vot Sulle puhka Eestimaal!

to pingviin, kes lonkab

Juba praegu küsivad Saaremaa majutusasutused ööbimise eest rohkem kui Hispaanias Päikeserannikul. Eelmine suvi küsiti Hiiumaal turismitalus telgi koha eest 16 eurot öö, täiesti haige hind.

Arvaja.

Leiti jälle üks koht, kus inimesi nöörida... Palju õnne meile!

Uncle Sam

Eelmine hinnatõus oli veebruaris. Praegu läheb auto + 2 täiskasvanut ja laps edasi-tagasi praamipilet nädalavahetuseks maksma 32 EUR e. 500 krooni. Tundub mõistlik või?

mart

Raudteepiletitele peabki olema kõige suurem totatsioon. Eestis on päris korralik raudteevõrk ja küll see Haapsalu liin ka taastatakse, kuid rongiliiklus on praegu suht olematu. Eesmärk peaks ju olema võimalikult palju kaupa ja reisijaid suunata raudteele. Maksustada suuremalt tuleks pigem eraautod. Igal hommikul on nii Pärnu kui ka Tartu maanteel kilomeetritie pikkune autode järjekord Tallinna sissesõitmiseks. Sealt tuleks korralik summa kokku koguda.

Kodanik

Ma isiklikult, olles külastanud umbes 15 muud Euroopa riiki, siis hakkab silma, et Eestis on ühistransport võrreldes näiteks toidu jms hinnaga ebaproportsionaalselt soodne. Seega ma usun et lähiajal terendab ka Eestis suurem hinnatõus nendes sektorites. Loomulikult inimeste rahakott on ammu juba aukus ebaproportsionaalse palganumbri tõttu ...