Eesti Vabariigi presidendi Toomas- Hendrik Ilvese abikaasa Evelin Ilvese kallitest rõivastest ja ehetest on meedias pidevalt juttu tehtud ja 9. mai "Kolmeraudses" oli samuti sel teemal juttu.

Vabariigi esileedi rõivaste ja ehete teemal on rahval erinevad arvamused ja see on loomulik.

Miks peaks Evelin Ilvese rõivaste ja ehete raha tulema riigikassast? Nende tarvis võiks raha tulla rahva poolsetest raha annetustest.

Kui on vaja mõnda inimest aidata või koguda raha näiteks mõnele haiglale vajaliku aparatuuri soetamiseks, siis on avatud vastavad annetustelefonid ja iga tehtava kõne pealt kogutakse raha.

Nüüd võiks sama teha ka Evelin Ilvese puhul. ETV kui riigitelevisioon võiks avada annetustelefoni ja selliselt koguda raha Vabariigi esileedi ehk Evelin Ilvese rõivaste ja ehete ostmise tarvis.

Kõik need inimesed kes soovivad toetada Evelin Ilvese rõivaste ja ehete ostmist, need helistaksid ja annetaksid selleks raha ning mida rohkem raha laekub rahvalt, seda kallimaid rõivaid ja ehteid Evelin Ilves saaks osta.

Selliselt toimides poleks kellegil enam põhjust pahandada, et miks raisatakse nii palju riigikassast maksumaksja raha Vabariigi esileedi rõivaste ja ehete peale.

Siis saaks lihtsalt öelda, et rahva soovil on just nii odavad või kallid rõivad ja ehted Evelin Ilvesel ja sellega oleks see teema ammendatud.