Ainulaadne maakodu Haanjas Majori järve ääres. Soodi küla, Haanja vald, Võrumaa. Hind 78 065 €
Maalilise maastikuga piirkond on ideaalne koht suvekoduks. Kinnistu asub looduskaitse all oleva Majori järve ääres, mis on ümbritsetud eramaadega ning avalikku teed järveni ei vii. Järv on väga kalarikas, õngitsemiseks on olemas kalapüügi täisvarustus, sealhulgas paat koos elektripäramootoriga. Stiilne moodulmaja on täiustatud SMSi teel juhitava õhksoojuspumba küttesüsteemiga, mis on murevaba ja mugav viis nautimaks suvekodu ka talvisel ajal. Sisekujundus on valminud koostöös disaineriga. Lisaväärtusena nautida sumedaid suveõhtuid ja kauneid vaateid tagab suur 25 m2 terrass! Moodulmaja ei vaja ehituseks detailplaneeringut ning seda on võimalik kergelt ja kiirelt vajadusel suuremaks ehitada. Kinnistul paikneb tünnisaun, mis koosneb kolmest ruumist: eesruum, pesuruum ja leiliruum. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Metsatuka ja tiigiga suvilakompleks looduskaunis kohas! Atra küla, Palupera vald, Valgamaa, 217 m². Hind 84 000 €
Suvila asub Tartu kesklinnast 39 ja Elva kesklinnast 11 km kaugusel. Peahoone on 130 m2 kahekorruseline palkmaja. Teisel korrusel on kaks eraldiseisvat tuba ning rõdu, kust avaneb vaade kinnistul asuvale tiigile. Kõrvalhoones asub eraldi kuur ning saun- koos duši- ja sauna eesruumiga! Tiigi kaldale on ehitatud väliköök! Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Saunaga puhkemaja Kuutsemäel järve läheduses. Arula küla, Otepää vald, Valgamaa, 130 m². Hind 125 000 €
150 m kaugusel majast asub Arula järv. Nii suvel kui ka talvel on mäel võimalik tegeleda mitmete vabaajategevustega. Kuutsemägi on Otepää kõrgustiku ja Valgamaa kõrgeim mägi, mis asub maakonna kirdeosas Otepää vallas Arula külas. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Kauni vaatega suvila kalarikka Lauga järve kaldal. Lasva vald, Võrumaa, 60 m². Hind 65 000 €
Hoone asub 10 meetri kaugusel veepiirist. Avaral terrassil asub tünnisaun, millest avaneb looduslikult kaunis vaade Lauga järvele. Samuti avaneb järvele vaade leiliruumist. Lauga järv on väga kalarikas. Põhilistest kaladest elutseb järves latikas, haug, koger ja ahven.
Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Palkmaja Värska lahe ääres. Popovitsa küla, Värska vald, Põlvamaa, 130 m². Hind 35 555 €
Esimesel korrusel asub trepihall-esik, wc, leiliruum koos pesuruumi ja sauna eesruumiga ning elutuba avatud köögiga. Elutoast pääseb terrassile. Ülemisel korrusel on avatud ja avar ruum.
Vaata lähemalt SIIT.

Milline paik Eestis on sinu südame vallutanud?