"Hea lugu, aga nii kaua, kui Eurovisioon ei saa lahti oma geopoliitilisusest ja nii kaua, kui käib valikuliste riikide kottimine, pole ka enam Eesti sugustel riikidel seal midagi loota. Nii kauaks jääb Eesti riigi rolliks ainult Eurovisiooni kui organisatsiooni eelarve nuumamine. Ja nagu Baltimaad nägid, ilma Venemaa toetuseta pole meil asja lõppvooru."

"Portugali esitus oli väljendusrikas, lihtne ja loomulik. Muusika hea.Igati väärt esikohta. Teise koha vääriliseks pidasin mina Belgia esitust. Bulgaaria ja Moldova olid ka head."

"Kui päris aus olla, siis mind häiris see boheemlaslik lohakus ja peps lapselikkus esitaja juures. Lihtsalt kuulates oli asi palju parem. Aga eelmise sajandi 30date muusika on mulle ikka istunud ja loomulikult ka Valgre. Ma ei ütle, et tegu oleks olnud mingi jäljendamisega, kuid tonaalsus oli liigagi tajutav."

"Absoluutselt üldse ei meeldinud see lugu."

"Südamest tulnud esitlus, lihtsus, siirus."

"Jäin rahule, kuna seekord politika jäi kaotajaks. Poliitika korral oleks võitnud Ungari. Võitis hoopis lugu, kus polnudki mingit suitsu ega tulevärki."

"Lihtsust seal ei olnud, teeseldud ja punnitatud. Imelik, et inimesed õnge läksid."

"Lihtsalt lahe lugu oli ja samal ajal olid ülejäänud lood selgelt ülepunnitatud praht. Sellise prahi taustal on lihtne ka keskpärase looga silma jääda. Üle poole lugudest ajasid ju lihtsalt naerma, kahjuks oli ka meie lugu nende seas."

"Iga loo on keegi loonud, iga looga on rohkem või vähem vaeva nähtud - tunnustame tegijaid olenemata maitsest (ise rohkem Lordi sõber). Vaevalt, et ükski esitaja vastumeelselt läks pealesurutud lugu esitama (Kreekas näiteks oli esitaja teada ja valiti 3 loo vahelt, mis eurovisioonile läks, ja üldsegi - Reikop võiks valgustada, kuidas mujal maailmas käib laulude valimine ja seda ka rohkem näidata, mis traditsioonide alusel see ka toimub, mis ajaloos on muutunud)."

"Põhimõtteliselt Eurovisiooni ei vaata, aga seda lugu kuulsin teisel päeval Vikerraadios ja meeldis, sest oli selline kuidagi rahulik, polnud ülepingutatud särtsu. Oleks teadnud, et on selline lugu ja selle esitamise täpset aega, oleks nimelt selleks ajaks sellele kanalile lülitanud. Mulle ei meeldi lauluvõistlus, sest punktide nimel liigutatakse kasvõi naba paigast - igasugu Conchitad ja Dana Internationalid tulevad mängu. Hindamine pole objektiivne, ei saagi olla, sest siin pole vaieldamatuid sentimeetreid, sekundeid, kilogramme, meetreid, on inimeste (nii žürii kui rahva) sümpaatiad ja antipaatiad, hetkeemotsioonid. Kui ka poliitika otse või kaude mängu tuleb, on päriselt kuri karjas.
Näiteks Vrait jäi eestikeelse Merelainega kunagi eelviimaseks. Imetore soomekeelne laul kahe kauni blondiini (Susan Aho ja Johanna Virkkinen) esituses sai kehva koha. Tore oli horvaatide omakeelne laul, selline mägilaslik meloodia, omapärane riietus ka. Lätlased laulsid läti keeles, kehastades piraate, temperamentne lugu. Need näited on kõik erinevatelt Eurovisioonidelt. See annab palju, kui lauldakse emakeeles, muidu selline üheülbaline kompott. Soomlannade laul sai salvestatud ka. Nii kummaline, kui see endalegi ei tundu, meeldis soomlaste Lordi. See esitas otsekui väljakutse imalmagusale ja efektitsevale palaganile. Palagan on see igal juhul, kui laul ise jääb efektidega võrreldes tagaplaanile."

"Laupäeval eurovisiooni ei vaadanud, kuid kui ma teisipäeval eelvooru vaatasin ja seda n-ö võidulaulu kuulasin, siis mõtlesin, et vaene poiss on ju vist konkursiga ära eksinud. Arvasin, et oleks naljakas, kui see laul võidaks. Üllatus oligi pühapäeval lugeda, et näe, võitiski! Ütlen ausalt, et ei oska midagi öelda - vist armas omal viisil - ja ka kõik."

"Mul mängis telekas Portugali lugu poolfinaali ajal taustaks, kõrvu jäi Belgia lugu, Portugali lugu kõrvu ei jäänud, olematu laul."

"Mina jäin väga rahule kõigi kolme kohaga. Täpselt minu valik."