12.oktoobril annab Eesti üks kiireima tähelennuga ansambel Tenfold Rabbit välja oma esikalbumi "Travel the World" ning annab selle puhul ka suurejoonelise kontserdi Nokia kontserdimajas. Koos kaaslasega saavad kontserti nautima minna järgmised autorid.

Kaks piletit Tenfold Rabbiti kontserdile lähevad lugejale, kes tõstatas probleemi, miks keegi ei mõtle lisaks õpetajate palgale ka lasteaiakasvatajatele?

Järgmised kaks piletit saab lugeja, kes kirjutas maakooli õpilasena, miks väikeste koolide sulgemine oleks tema arvates väga halb otsus.

Kaks piletit Tallinnas kino Sõpruse seanssidele saavad järgmiste tööde autorid. Pileteid võib kasutada tänasest kuu aega.

Esimesed kaks kinopiletit saab lugeja, kes saatis toredad fotod Tallinnas Pärnu maanteel kasvavatest seentest.

Teised kinopiletid lähevad lugejale, kes kirjutas oma loo sellest, milline on elu arsti naisena.

Viimased kinopiletit saab sel korral lugejale, kes saatis meile video imekaunist sügisesest Jaapani aiast Kadriorus.

Täname ka kõiki teisi autoreid, kes meile on kaastöid saatnud ning kindlasti ootame teilt ka edaspidi arvamuslugusid, uudiseid, fotosid ja videoid! Kaastöid ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee. Kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest auhindu. Võtame võitjatega ise lähipäevil ühendust!