Minu rõõm on piiritu, sest olen nende kontserdile minekust unistanud ja seda planeerinud juba üle aasta. olin ka juba valmis minema kuhugi kaugemale, kuid nüüd tulevad nad õnneks ise nii lähedale. Kui 2011. aasta algus ei olnud mulle isiklikult nii vaimustav, siis nüüd tean, et sellest saab taas üks parimaid aastaid ja on kindlasti, mida oodata.

Foo Fighters annab Helsingi Kalasadamas vabaõhukontserdi 26. juunil, seega jääb veel vaid viis kuud kannatada. Lisaboonuseks on soojendaja - sama kaliibriga šoti rokkbänd Biffy Clyro.

Foo Fighters on müünud miljoneid albumeid, võitnud erinevaid auhindu, sealhulgas ka Grammysid. Veelgi enam on nad aga hinnatud live-bändina. Foo Fightersi lauljaks on legendaarse Nirvana endine trummar Dave Grohl. Praegu töötavad mehed oma uue albumi kallal, mis plaanitakse välja anda aprillis.

Sellel suvel saab Foo Fightersit Euroopas näha päris palju - praeguse seisuga on kirjas 16 esinemist. Lähematest kohtades võib härrasid näha veel Stockholmis ja Oslos.

Biffy Clyro, keda on nimetatud ka „Šoti Foo Fightersiks“, esines oktoobris Eestis Rock Cafes. See kontsert rokkis ka võimsalt – ei jõua ära oodata, et näha, mida härrad koos suudavad teha.