Tunnen end juba nagu Will Smith, kes mängis filmis "Hitch" armutohtrit ja julgustas saamatumaid inimesi omale erinevate nippidega kaaslasi leidma.

Vast kõige naljakam lugu oligi kolleegiga, kes ei julenud oma värsket silmarõõmu kuskile välja kutsuda. Mees on loomult uje ning saanud elus juba valusa õppetunni petturist internetituttava käest. Tookord läks ujedal noormehel kohe nii kehvasti, et lisaks asjade äravõtmisele võttis neiu kaasa ka noormehe tervise. Mees istus pärast poolteist kuud haiguslehel ja lakkus haavu, mille internetist leitud neiu koos oma vägivaldse sõbraga talle tekitasid.

Õnneks on uus pruut teisest puust, ja mis veel parem: lihast ja luust, mitte anonüümne internetist leitud võõras inimene. Saigi siis tagasihoidlikku noormeest tagant utsitatud, et kui tema kohtingule kutsumise näol oma esimest sammu ei tee, siis leidub maamunal selle jaoks piisavalt teisi julgeid mehi. Mõned tunnid seedis mees uut infot ja peagi tuli laia naeratusega minu tööposti juurde: "Tehtud! Me lähme kinno!"

Patsutasin töökaaslast tunnustavalt õlale ja jäin lootma, et kinokohting ka pikalt oodatud suhteni viib.

Õhtul garderoobis rõivaid vahetades astus ligi järgmine kolleeg oma suure murega. 24-aastane mees oli leidnud omale esimese püsisuhte ning oli mures, kas neiu temaga ka magamistoas rahul on. Mees kurtis, et tema on seal toimuvaga väga rahul ja tahab ka neiule sama pakkuda, kuid see ei paista õnnestuvat neiu tagasihoidlikkuse tõttu. Andsin mõned elementaarsemad nõuanded, kuidas vaoshoitud naist julgustada ja kammitsatest vabastada. Noormees oli liiga otse peale lennanud ja juhindunud sellest, mida erinevatelt täiskasavanute veebilehtedelt näidatakse.

Nii mööduvad minu päevad tööl – lisaks oma ametile olen viimasel ajal isegi rohkem ametis kolleegidele armunõu andmisega!