Kuna trennist tulles mul endalgi taguots ja jalad valutavad ning seetõttu sõidan bussiga, siis ükskord viskas mul üle, et mingi naine oli oma piimapaki ning võipakiga Rimi kilekoti ilusti oma kõrvalistmele pannud. Läksin ta juurde ning ütlesin talle otse: "Vabandage kodanik, ma sooviks seda vaba istekohta seal." Algus sain mingi venekeelse vastuse, millele vastasin "я не пoнимаю порусски". Muidugi oli näha, kuidas nägu krimpsu tõmbas nagu ma oleks teda hullult solvanud, kuid seejärel nihutas end ning leidsin endale istekoha.

On ka juhtumeid, kus keegi keeldub, kuid ma ütlen, et ma võin teie kotikestki süles hoida, kui te seda maha ei suuda panna ning kott ongi antud mulle ja hoiangi seda süles, et ma vähemalt istuda saaks.

Minu meelest on see absurd, et inimesed vaikides vaatavad ja kadestavad kohta kõrvalt ning piinlevad. Poekotid ei vääri eraldi istekohta. Trehvab ka olukordi, kus jällegi on ennasttäis persoon võtnud lihtsalt vahekäigupoolse koha, jättes endast aknapoolse koha lihtsalt tühjaks. Võite ka tollega julgelt juttu vesta ning istekoht endale muretseda.