Nad vahendavad neid töökohti, mis on nende lehele laekunud. Samas kui uurida neilt täpsemat infot ametikoha ja palgataseme kohta, siis paraku nad ei tea seda.

Eriti huvitav on see, et pakutakse ameteid, mis kuidagi ei vasta töösoovija kutsele ja soovidele - endisele kontoritöötajale pakutakse lüpsja kohta.

Leian siiski, et kui töövõtja on avaldanud töölise otsimise soovi töötukassa lehel, siis peaks ta andma ka täieliku informatsiooni töötukassale, et sealsed istujad saaksid neid andmeid jagada.

Hetkel on see asutus suhteliselt mannetu. Jah, seal tuleb käia kord kuus, et linnuke kirja pandaks aga kui tahta mingeid koolitusi (mis maksavad raha). Siis paraku hakkab jama pihta, sest tuleb selgitada neile täpselt, et miks sulle seda ja toda koolitust ikka vaja läheb.

Samas on iga töötu kohta ette nähtud riigipoolset raha 2500 eurot ja seega ei tohiks nagu probleeme tekkida, aga kui palun end kuhugi koolitusele suunata, siis hakkab virin peale.

Samas puudub ka tagasiside, kas nende töökuulutustele on kandidaadid sobinud või mitte.

Seega on arvamus siiski, et see asutus (töötukassa) on mõttetu ja ehk tuleks sealsete ametnike palkadeks kuluv raha mujale suunata.