Tondilossid ja vanad tehased, mida ei anna korda teha ja millel ka eriline kultuuriväärtus puudub, tuleks ilma halastuseta maha tõmmata. Nende asemele võiks lubada ehitada kasvõi elumaju, peaasi, et ilus ala tühjaks ei jääks. Paremal juhul ka avalikke objekte, kohvikuid, mõni teater. Aga kindlasti peaks piki randa kulgema valgustatud promenaad. Praegu on Tallinna ranna-aladel mitmeidki mitteametlikke supelrandu, mida teadjad inimesed eelistavad ametlikele. Mõnel sellisel rannal on isegi mänguväljak. Tallinna ranna-alade korrastamise käigus tuleks needsamad supelrannadki korda teha ja liita jalutamispromenaadiga. 

Lisaks peaks ranna-ala olema korralikult kaetud ühistranspordiga, bussi- või trammiliinidega. Ja Linnahall, see lagunev vare, tuleks lihtsalt maha tõmmata. Midagi pole teha - mõeldud sai see omal ajal ju hästi, aga ehitatud halvasti ja nüüd seda enam päästa ei anna. Inimestele ohtliku ehitise renoveerimine pole mõttekas.

Ranna-alade kordategemiseks tuleks need ettevõtjatele anda kasvõi soodustingimustel, näiteks mõneks ajaks maamaksuvabalt, kui vaid ehituslikud nõuded on täidetud. On üsna absurdne, et Tallinna ehitised laienevad maismaa poole ja põldudele, samas, kui keset linna rannaäärsel alal laiutab suur ala risa, räsa ja elamiskõlbmatuid ehitisi. Must auk Tallinna südames tuleb korda teha!