Nüüd on omapärane, parajalt lõbus ja ilmselt ka üllatusrohke võimalus (http://failid.koolibri.ee/koduleht/miksike/?〈=ee) mõõta oma mõtlemisoskust, millele igaühe andekus toetub. Kindlasti lugege enne läbi ka saatesõna.

Aga objektiivne on tulemus ainult siis, kui testija enda ees täiesti AUSAKS jääb.

Et teisi kõrgtasemel õpetada, teadust või toimetajatööd teha, peaks koguma vähemalt 80 punkti, riigikogu ja valitsuse liikmed, ka keskharidust andvad õpetajad 60 punkti, ajakirjanikud 50 punkti ja teiste lugude kommenteerijad 30 punkti. Teadagi milleks.

Ei ole oma ega teiste artiklite kommentaare kunagi lugenud, ent kuulu järgi olevat need suures osas kas keeleliselt küündimatud või/ja sobimatus sõnastuses.

Kaht erandit olen endale siiski lubanud: loen enam-vähem kõike kergejõustiku ja Kaia Kanepiga seonduvat, sest nende teemade tagamaad huvitavad mind rohkem. Sõnavalik pole neis eriti häirinud, kuid keeletase paneb ikka oigama küll.

Küllap tuleks nõustuda, et kes ikka „Miksimikseris“ 30 punktini ei küüni, ärgu tehku end millegi kommenteerimisega teiste naerualuseks. Teadagi milleks.

Edukat ja meeleolukat nuputamist!