"Tallinna linn eesotsas Edgar Savisaarega võiks eelkõige vaadata, kuhu maksumaksjate raha kulutada. Miks ei tehta selle raha eest korda näiteks mõnede lasteaedade tube, kus on aegunud remont ja lapsed peavad magama reformvoodites, mis päris aastast 1940?

Minu laps käib ühes väga toredas lasteaias, kus kahjuks on mitmed ruumid alles nõukaaegse sisustuse ja remondiga. Tualettruumides polnud isegi uksi ees ning vanemad tegid oma kulul uksed ette, et lapsed saaksid normaalselt WC-d kasutada. Tualettruumi põrandatel on vanast ajast remont, kraanikausid vahetamata, voodid samuti vanast nõuka-ajast.

Kas see pole tähtsam, et lasteaias oleksid normaalsed olmetingimused? Kas tõesti on sellest olulisem mänguväljakute reklaamimine 72 000 euro eest?" küsib üks toimetusele kirjutanud linnakodanik.

"See on hiilgav idee. Minu ettepanek on see 72 000 katta eelarves lastele suunatud rahade arvelt, näiteks vähendada lasteaiakasvatajate palku. Ma olen täiesti kindel, et nende töövõimekus ja motivatsioon on palju suurem, kui nad näevad rohelistel plakatitel mänguväljakuid ja on selle eest valmis palgast loobuma!" kirjutab üks lugeja.

"72 000 eurot mingi idiootse asja reklaamimiseks. Ja varsti, kui jõuab kätte pime aeg, siis räägivad linnaviletsuse esindajad, et pole raha tänavavalgustuse jaoks," nendib teine.

"Mõõt on täis! Rahvas tuleme barrikaadidele! See on absurd. Enam ei saa pealt vaadata seda lollust ja ülbitsemist!" kuulutab üks lugeja oma kirja alguses.

"Reklaamida tegevusi, mis peaks olema enesestmõistetavad ja igapäevaelu tavapärased osad... Uskumatu nahaalsus kulutada sellele taas raha ja mitte vähe. Enne valimisi on linnavalitsuses käitumine ikka täiesti jaburaks muutunud. Küll on avatud lillepeenraid, küll uuesti asfalteeritud tänavaid jne. Lasteaedade osas piisaks ju, kui valimisdebattidel saab öelda, et laste mänguväljakud on uued, uudis ajalehtedesse artikli näol, lisaks lastevanemate silmad näevad seda ka ise ja oleks 72 tuhat eurot olnud säästetud. Siit 72 tuhat, sealt 132 tuhat, kolmandast kohast üle 200 tuhande - mis kõik küll igasugu mõttetusele kokku kulutatud on? See raha on tegelikult meeletult suur," arvab üks linlane.

"See, et üks mänguväljak tehakse korda, peab olema loomulik nähtus nagu see, et lapsed käivad lasteaias ja meie tööl. Seda eriliselt promoda kui mingit heategu on täielik häbematus ja sellele veel raisata hiigelsumma - kohutav!" põrutab teine.