Inimesed, kes rohkem kursis majandusega jms, saavad sellest isegi aru ning mina ei pea vajalikuks seda pikemalt lahkama hakata.

Alustan taksoülevaatusega. Olen näinud vanalinna munakivi tee peal üsna palju kolksuvaid plafoonidega Opeleid ja Mondeoid. Ükskord sai tänava pealt Q-taksosse istutud, selline tunne oli, et esisild kukub kohe alt. Kui vaadata valdavalt plafooniga autosid, siis pooled on ikka täis rondid ja rimakad, et sinna sisse pigem ostetakse see ülevaatus.

Okei autod autodeks, aga samas kas meie Eesti kodanikena ei arva, et kui saab paremini siis miks mitte? Miks ei võiks taksojuhid aru saada, et me liigume ajas edasi ja kõik meie ümber pidevalt muutub? Tehnika areng on loomulik, innovaatilisus vaikselt iseloomustab juba meie riiki. Kui vaadata tänapäeva ühiskonda, siis surutakse kindlasti riigikogust läbi see seadus ning jagamismajandus muutub üha populaarsemaks kogu Euroopas.

Taxify ja Uber juba töötab, see on juba märk, et teil seal plafoonide ja opelitega läheb jamaks. Viisakad ja intelligentsed inimesed toetavad uuendusi ning saavad aru tänapäeva maailma pakutavatest lahendustest, mis muudavad elu mugavaks ja lihtsamaks.

Siin kohal võiks taksojuht jääda iseendaks ja osta omale korraliku auto ning liikuda ajaga kaasa. See vingumine ei aita ning ei vii kuhugi. Tuleks alustada iseendast ja muidugi ma ei mõtle, et kõik plafoonidega autod on rondid jne, räägin neist odavamatest firmadest ning Hollywoodi ja Viru ringil seisvatest taksodest.

Mina iga kell istun Taxify või Uberi poolt pakutavasse uude puhtasse autosse. Minul pole vahet, kas see juht oskab sihtpunkti peast minna või gpsiga, mina võin juhatada ka teed, kui gpsi pole, vähemalt saan kindel olla, et jõuan puhta ja korraliku autoga kohale.