"Toibun šokis...kellegi õnnetus on kellegi õnn ja täna oli see minul ...mingi hull ründab Õismäe Astangu vahelisel kergliiklus teel inimesi lihahaamriga ....mina pääsesin eest tulema, aga natuke tagapool kõndival naisterahval nii hästi ei läinud, teda rünnati ja peksti pähe selle lihahaamriga ja talle tuli appi üks meesterahvas ,kelle nägu polnud enam näo moodi nii et kella 20,00 ajal ei julge enam jalutamas käia.....ÕUDUS - feeling terrible. Täna peaks toimuma Haabersti sügis üritus, ei julge minna," kirjutas naisterahvas Facebookis.

Politsei kinnitas Delfile, et lihahaamri taolise esemega ringi liikunud ja vägivalda kasutanud mehest on ka nemad teadlikud.

Ründaja oli umbes 180 cm pikkune keskmise kehaehitusega umbes 30ndates aastates mees, kes rääkis eesti keeles ja eesti aktsendiga vene keeles.

Mehel olid lühikesed heledad juuksed ja habe. Seljas kandis ründaja sinist sportlikku jopet, mille seljal oli kiri "EESTI", jope all oli hele särk ning jalas helesiniseid põlvpüksid.

Politsei palub kõigil, kes nägid rünnakuid pealt, nägid eile õhtul kirjeldatud meest või oskavad anda infot ründaja võimaliku isiku kohta, helistada telefonil 110.