Olen märganud, et kõige sagedamaini lähevad kohvrid kaotsi siis, kui tuleb lennata paljude ümberistumistega, kuna sel juhul ei jõu pagas vahepeal sinu kätte, vaid peab ühelt lennukilt teisele liikuma lennujaama töötajate abil, eriti ohtlikuks muutub asi siis, kui lennud hilinevad.

 

Pagasivargustega tänapäeval enam suurt probleemi ei ole, kuna enamus suurtest lennujaamadest on ohtralt varustatud erinevate turvameetmetega, nende hulgas kaamerad ja turvamehed, mis muudavad varastel olemise väga pingeliseks. Üldiselt jõuavad ka teie lendude vahel kaotsi läinud pakid hiljemalt nädala jooksul teile järele, selleks tuleb oma kohver varustada võimalikult täpse informatsiooniga selle omaniku kohta.  

 

Minul isiklikult on olnud üks kogemus pagasi kadumisega ja seda siis lennul Los Angeles (LAX) - NYC (JFK) - Pariis (CDG) - Helsingi (Vantaa). Andsime pagasi sisse Los Angelese lennujaamas ja pidime need kätte saama Helsingis, kuid ootasime ja ootasime ning meie kohvrid ei tulnudki. Küsisime lennujaama töötajatelt, kuid ka nemad ei osanud meid aidata, täitsime vaid avaldused. Ilmselt oli probleem selles, et nii New Yorgis kui ka Pariisis jäi meil lennult lennule minekuks alla tunni ja seda lendude hilinemise tõttu. Õnneks läks kõik hästi ja juba kolm päeva hiljem sain kõne Tallinna lennujaamast, kust küsiti üle minu kodune aadress ja kontaktandmed. Kohvrid jõudsid edukalt Kuressaarde järgmise päeva hommikul.

 
.