"Selle asemel, et keegi vastassuunas sõita soovijatest ja seal seisjatest oleks suvatsenud oma paksu tagumikku liigutada, leidis kamp "mehi" oma autodel üles koha, kust saab närviliselt signaali pressida.

Halloo? Sa lased signaali autole, millel põlevad ohutuled ja mille juht üritab ukse vahel olles enda autot ohutusse kohta lükata? Tõesti arvad, et inimesel oli igav ja ta otsustas naljaviluks keset teed ohutuledega tšillida?

Pöördusin korraks endaga peatuses seisvate meeste poole, küsides mõttes, et miks keegi appi ei lähe. Üks neist surfas oma nutikas vidinas, teine vaatas olukorda punnis silmadega ja mõtles ilmselt: "Wow! Kui põnev hommik!"

Kartsin, et minu kui naisterahva jõust jääb väheks, aga läksin siiski aitama. Lükkasin seda autot seal teosammul, sest jalgealune oli libe. Lõpuks, kui olime peaaegu ohutusse kohta jõudnud, jooksis appi ka üks noormees. Auto sai ilusti turvalisemasse kohta lükatud.

Kahjuks suutis nii mõnigi autojuht selle lükkamise ajal meie suunas närvilisi viibutusi teha. Kas tõesti figureerivadki meie liikluses suures osas nii haiged inimesed? Kas tõesti on nii vähe munadega mehi, kes ligimest aitaks?

Neile närvihaigetele soovitan suunduda Paldiski maanteel asuvasse asutusse. Noormehele, kes appi tõttas, ei jõudnud ma midagi öelda, sest pidin bussile tõttama, aga kui juhtud seda lugema, siis tahan sind tänada, et oled Mees suure algustähega!

Hoidkem üksteist ja rohkem abivalmidust!" kirjutab liikleja lehel Märgatud: TALLINN'as.