Tulin taksoga Balti jaama kuna hilinesin rongile, mis pidi väljuma 17.20 Tallinn-Viljandi-Pärnu marsruudil. Ma pidin sõitma Pärnusse.

Kui tulin, siis rongi polnud veel, aga oli Türi rong ja ma sain teada, et mu rong hilineb 42 min. Siis see rong seisas teise rongi tagan ja enamus lihsalt ei näinud seda ja ka tablool ei olnud infot. Näiteks: oli rong Tallinn-Türi, mis pidi väljuma minu meeles 17,35 , siis oli aga kiri "HILINEB" ja "VÄLJUB 18.05". Rahvas ikka ei hakka ootama väljas, kui on väga külm ja läheb sisse, joob kohvi, teed... Siis kiri "HILINEB", kadus ära, ja rong liikus õigel ajal, ja enamus rahvast jäid rongist ilma.

Meil, nagu tavaliselt, peab olema ümberistumine Lelles, rongis saime klienditeenindaja käest teada ,et meie vastu tuleb buss, kuna rong Lellest-Pärnusse sõitis ära. Tulime Lelles maha (meid oli ca 50 inimest), bussi ei olnud. Ootasime 10, 20, 30 minutit, aga rongi ikka polnud. Mees, kellega rongi klienditeenindaja oli tuttav, helistas temale, ja uuris, kus buss on, saime infot, et bussijuht sõitis valele  poole, ehk siis Raplasse, ja ta ei tea Eestimaad.

Inimestel hakkas paanika. Seisame keset metsa, külma - kedagi pole. Siis läksime kõik sisse, kuna ootasime umbes tund aega, ja saime teada Lelle raudteejaama teenindajalt, et ta sai infot - bussijuhiga,  kes sõitis meie järgi, juhtus õnnetus, milles tema sai surma. Vanad inimesed olid šokis, oli üks naine, kellel oli 2 last, umbes 2-3 vanused... See oli õudne.

Helistasin sõpradele, kes tulid mulle järgi ja ma võtsin ühe vanainimese endaga kaasa, ja teised kutsusid Pärnu linnast Pärnu taksod. Lellest Pärnusse oli 70 km. Mina jõudsin koju kell 22,28. Kas tõesti, et Tallinnast Pärnusse saama peab 5 tunniga?