Eile asus Kalev/Cramo finaalseeriat Rocki vastu juhtima 3:0. Rock mängis küll oma parima mängu selles finaalseerias, kuid võidust oldi veel väga kaugel.

Rocki meeskonna näol on tegemist kõige suurema hooaja eelarvega klubiga Eestis. Neil mängivad Eestis kõige rohkem teenivad välismängijad Callistus Eziukwu ja Giorgi Tsintsadze, kes teenivad ühes kuus  4000-5000 eurot. Raha ei taga veel spordis edu, vaja on ka meeskond hingestatult mängima saada. Selles osas on Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa Rocki peatreeneri Indrek Visnapuu puhtalt seljatanud.

Rocki mängijatest on oma palga välja teeninud finaalseeria põhjal vaid mängujuht Sten-Timmu Sokk, Rain Veidemann ja kindlasti teeniks oma suure kuupalga välja ka Callistus Eziukwu, kui keskmängija peale rohkem mängitaks.

Samuti jäävad mõistmatuks peatreeneri Indrek Visnapuu otsused. Eilse kolmanda finaalseeria mängusaatuse otsustas kolmas veerandaeg. Kalev/Cramo tegi vahespurdi Rocki enda eeldatava trumbiga - kiirete rünnakutega, kasutades selleks nelja tagamängijat. Visnapuu ei reageerinud vana rebase Kuusmaa taktikalistele vahetustele ja hoidis pikalt sees kahte aeglast keskmängijat. Samuti hoidis kolmandal veerandajal pingil ka arusaamatult kaua Sten-Timmu Sokku, kes oli esimesel poolaajal Rocki vee peal hoidnud. Kahjuks ei osatud võtta õigel ajal minutilist vaheaega, kui oli näha, et Kalev läheb pidurdamatusse hoogu. Visnapuu tegi ka õigeid otsuseid - jättis terveks mänguks pingile istuma Asko Paade, kes kahes esimeses finaalseerias kahvatult esinenes.

Samuti puudub Rockil mängija, kes vajalikul hetkel mängu enda peale võtaks. Eelmistel hooaegadel on sellised mängijad Tanel Teini ja Gert Kullamäe näol olemas olnud, sellel hooajal kahjuks mitte. Eilse mängu neljandal veerandajal, kui Kalev oli juba pikalt ees ja vaja oli mänguaja survel riskida ning visata hulljulgeid kaugviskeid, hakkasid Rocki mängijad omavahel pikalt söötma, keegi ei soovinud otsustavaid viskeid enda peale võtta.

Usun, et Kalev/Cramo lõpetab finaalseeria juba sellel laupäeval ning seejärel mõistavad lõpuks Rocki meeskonna juhid, et tuleb teha suuri muudatusi uueks hooajaks.