Kanal 2- e "Reporterit" vaatan pidevalt ja ilmselt seda harjumusest, sest kui oled ühte saadet vaatama hakanud, siis vaatad seda.

Kui 5. jaanuaril teatati uudist, et Heiki Valner pani oma ameti maha reporterina, siis see tekitas küsimuse, et kas tõesti on "Reporteril" plaanis vanemad ja asjalikumad reporterid minema ajada ja mingid noored poisinolgid asemele võtta, et teha eksperimente näiteks või peenise pikkuse mõõtmise osas? Sellist eksperimenti on juba "Reporteris" ühe korra tehtud ja kes teab millal juba kedagi avalikult masturbeerima pannakse? Strippar Marco strippi on juba eksperimendi korras tehtud samuti.

Eks klounaad vast meelitab teatud huvidega tegelased "Reporterit" vaatama, aga kuna "Reporter" on ikkagi uudistesaade, siis päris tolategemine ei peaks uudistesaate formaadi juurde käima, või kuidas?

Heiki Valnerit peeti selliseks "loomareporteriks" kes pidevalt koertega seonduvaid lugusid tegi, aga hiljem tegi Valner juba mitmesuguseid reportaaže ja neid oli huvitav vaadata.

Ehk oleks aeg Ivar Viglal "Reporteri" saate produtsendi amet maha panna, et "Reporterist" saaks taas huvitav ja mitmekesise sisuga saade?