Kiri ise oli järgmine:

"Hea Milvi*

Kas sinul on juba Savisaarest villand? Minul ka. Kas võtame üheskoos midagi ette?

Kui vastus on jah, siis mul on Sulle ettepanek. Järgneva kahe kuu jooksul räägi vähemalt viie inimesega ja püüa neid veenda hääletama Reformierakonna poolt. Nüüd Sa mõtled, et ainult viis inimest, see ei päästa ju midagi. Tegelikult päästab küll. Reformierakonna Tallinna organisatsioonis on pea 3000 liiget. Kui igaüks suudab veenda viis inimest Reformierakonna poolt hääletama, siis teeb see kokku 15 000 häält. Meie eesmärk nendel valimistel on saada Tallinnas 45 000 häält, mis tähendab et sinu viis sõpra-tuttavat annavad kolmandiku vajaminevatest häältest.

Põhjuseid meie erakonna poolt hääletada on palju - osad nendest on kirjeldatud manuses olevas Reformierakonna Tallinna valimisprogrammis. Põhjus võib olla ka soov vahetada Tallinnas linnavalitsust, et linn oleks juhitud euroopalikult, mitte kui Potjomkini küla.

Kui sa oled minu ettepanekuga päri, siis asu tegutsema juba täna ja anna oma edusammudest ka mulle teada.

Kiri algab ja lõppeb halvustamisega (Savisaarest villand, Potjomkini küla). Kirja sisu aga meenutab Amwaysse värbamist (see ja see teeb kokku nii palju), telepoe reklaami (asu tegutsema juba täna) ja ka lasteaiamänge (üheskoos teeme neile pähe!).

Tegelikult on kommentaarid liigsed, kiri räägib ise enda eest. Kõige uskumatum on, et see on päris kiri päris inimestele, mitte väljamõeldud nali.

*Nimi muudetud