"Senimaani ma suhtusin sellesse loosse üsna neutraalselt, aga politsei poolt antud vastus paneb küll pead vangutama – sellise naiivse ülbusega te keerate ju lihtsurelikud eneste vasta üles," arvab üks lugeja.

"Kaks politseipatrulli on kohal ja ei saa hakkama ühe vastuhakkava mehega? See koera kallaleässitamine on ikka väga jõhker. Aga nagu arvata võiski, bossid juba õigustamas..." tõdeb teine.

"Selle väite peale tuleks seal kontoris psühhiaatriline kontroll korraldada. Ühe allumatu inimese vastu aetakse verekoer talle kallale? Taevaline arm! Nüüd on küll see koht, kus selle vapra asutuse arvatav aasta tegu peab saama kohtus selgelt sõnastatud lahendi. Taolise vägivalla peale peab kindlasti kohtulik lahend tulema ja kui ei tule, siis on selge mis siin toimub," leiab kolmas.

"See video, olgu ta siis kellelegi sobivamaks lõigatud või mitte, on üks kõige jubedamaid asju, mida pika aja jooksul näinud olen. Ja jubedaks teeb selle asjaolu, et mitte suvalised pätid ei ela end abitu inimese peal välja, vaid maksumaksja raha eest ülalpeetavad mundris ja loomastunud "korrakaitsjad". Mulle kui üldiselt seaduskuulekale kodanikule annab juhtunu küll selge signaali: sellisest politseist tuleb võimalikult kaugele hoida, sest pätt võib-olla veel mõtleb võimalikele tagajärgedele, aga üle inimlikkuse piiri läinud seadusesilm saab suure tõenäosusega kenasti oma ülemuste poolt puhtaks pestud. Et keegi valesti aru ei saaks, olen alati arvanud, et politseinik, arst ja õpetaja on need kolm "vaala", millel ühiskond püsib, ning nende ametite pidajad väärivad üldjuhul suurt austust. Aga antud juhtum on küll äärmiselt ebameeldiv üllatus ja rikub Eesti Politsei mainet," kirjutab kodanik.

"Olgu seadus milline tahes, see oli täiesti ajuvaba piinamine minu meelest. Kas kõrvalolijate püüdlused ütelda, et inimesele on gaasi silma lastud ja tal on valus ja tal on abi vaja, ei tähendanud midagi?" küsib üks.

"Mis vastuhakkajat oli inimesest, kellele oli gaasi silma lastud ja veega asi veel hullemaks tehtud, kes ei püsinud jalul ja suutis valu tõttu ainult karjuda?" küsib teine.

"Juba see füüsilise kinnipidamise otsus oli vale ja ebaseaduslikele korraldustele on igal kodanikul õigus mitte alluda. Keegi ei ole kohustatud oma pead ahju pistma, isegi siis, kui võimuesindaja seda sunnib," arvab kommenteerija.

"Ega see kari politseinikke poleks ilma koerata ühest lamavast, gaasist ja peksmisest valukrampides mehest jagu saanud jah. Nii kui peni purema hakkas, siis kohe saadi rauad peale. Äkki oleks mõistlik üldse enamik mente lahti lasta, kui nad nii mõttetud on? Võtaks parem koerad tööle – 1 koer teeb ju 9 mehe töö ära, nagu näha on, ja ilmselt palka ka ei küsi ega streigi. Ja tundub, et intelligentsilt ka väga alla ei jää," nähvab üks lugeja.

"No ilmselt ikka jõuab rahvusvahelisse meediasse ka – tundub, et kannatajal suur poolehoidjaskond. Brüssel kindlasti maru uhke siis meie üle. Mingid politsei pressiesindajad siis ilmselt enam ei aita, aga ju siis muudmoodi ei saa seda objektiivselt lahendada. Kahju, et sellised asjad toimuvad meie riigis. Oleks nagu mingi Omoni käitumine, mitte meie enda Protect & Serve. Ilmselt selle seletusega see saaga veel ei lõpe. Elu näitab. Ida-meedia saab kindlasti head komprat nüüd sellest, mis fašistid siin teevad. Pagana nõme on kogu see lugu laias mastaabis," arutleb teine.

"Mis vahet on, kas poiss oli purjus? Minu teada ei ole seadusega veel keelatud peol käies alkoholi tarbida ja see pole põhjus, miks inimesele kohe gaasi lasta. Tundub, et turvamehed andsid politseile valeinformatsiooni (või informatsiooni ainsas keeles, millest politsei aru sai) ja need hüppasid selle peale pea ees tulle. Ja juba sellepärast tuleks teha neist eeskujud teistele noortele politseinikele, kes ei suuda enne tegutsemist mõelda, ning oma ametist vabastada. Sellisel juhul pääseksid äkki tublid politseinikud koondamisest, mis pidi varsti tulema. Ma olen juba pikemat aega mõelnud, et politseile peaks tegema koolituse, kuidas kodanikega suhelda. Ega paar õlut ära joonud inimene ei ole vähem kodanik. Miks on Eestis politseil ja muide ka kiirabil tekkinud arusaam, et kui inimene on purjus, siis pole tal abi vaja?" ei saa kolmas aru.

"Politsei vajub üha sügavamale sohu oma selgitustega. Kuni politseil pole üheselt mõistetavat videot oma süüdistustest ette näidata, tundub peksasaanute jutt mäekõrguselt tõepärasem," tunnistab lugeja.