"Enesekontroll ja külmad närvid."

"Mina ootan ikka seda 5 rikkama riigi sekka jõudmist! Meelde jääb ka 9 aastat muutumatuna püsinud lastetoetus: 19 euri kuus."

"Väga tõsine hoiak, eriti siis, kui ütles välja supernaljakaid lauseid!"

"Pronksmehe teisaldamine."

"Demokraatia asendumine partokraatiaga."

"Emapalk, 10 päeva tasustatud puhkust isale lapse sünni puhul, olematud riigivõlad. Parim valitsus oli."

"Meelde jääb mölaklik ja provokatiivne käitumine pronksiöö ajal, mille kohta ütleb suurepäraselt Edward Lucas: tema madalseisuks kujunes pronkssõduri juhtum, mil valitsus tegi korrakaitseprobleemist julgeolekuprobleemi. Muidugi oli selle taga Venemaa, kuid Eesti valitsus kõndis otse lõksu."

"Raudmees, keda miski ei loksuta."

"Pururikas ämm ja tagatoa mängud."

"Väga turvaline oli. Meeldiv oli teda valida."

"Fooliumist müts."

"Ansipi tähtsaimad, kuid ehk kõige lihtsamini ununevad teod said tehtud ikka majanduskriisi ajal. Väga raske võis olla võtta vastu otsuseid, mis olid vajalikud, kuid ülimalt ebapopulaarsed. Riigi lõhkilaenamisest hoidumine oli väike poliitiline kangelastegu. Teha otsuseid, mida pead õigeks, samas teades, et see võib sulle ja sinu parteile valimised maksma minna... pole palju poliitikuid, kes seda suudavad. Ansipi suurim tugevus ja samas suurim poliitiline nõrkus on, et ta ei ole "riigimees" - ta on administraator. Demokraatia jama on selles, et riik vajab administraatorit, aga rahvas tahab riigimeest."

"ACTA"

"Positiivne: euro, pronkssõduri teisaldamine. Negatiivne: ülbe suhtumine lihtrahvasse kui riigi alustalasse."

"Muuhulgas jäi meelde ülim toetumine Eurostatile, tänu millele sai üldse võimalikuks Lõuna-Euroopa krahh. Täielikult statistikale toetuv peaminister valitseb tegelikult utoopias. Seda kirjeldavad ka kaks täiesti kohatut väljütlemist, ajal kui rahvas tunnetas kriisi juba valusalt."

"Mees juhtis riiki nii, et silm ka ei pilkund."