Läksin kahe töökaaslasega täna kell 12 töölõunale baari nimega Seiklusjutte Maalt ja Merelt. Seal pakuti päevapraeks tilaapiafileed kartulipüreega (45.-).

Meie firma töötajatele lõunapausiks antud ainult 30 minutit, seega tegime kiire positiivse otsuse ja tellisime selle kalaroa ära. Maksime leti taga nõutud summad ära ja asusime ootama. Küll see ootamine kestis!

Päevaprae üheks vooruseks peaks olema selle kiire kättesaadavus, aga meie ootasime 45 minutit! Eriti huvitav oli see, et meist hiljem sama päevapraadi ostnud inimesed said enda tellitu enne meid kätte. Lõpuks küsisime ülbe olemisega ettekandja käest, kas meid on ära unustatud. Vastati, et ei ole. Lõpuks läksime baarmenilt raha tagasi küsima, viimane keeldus. Nii olime jäetud "praevangi" - tööaeg juba tiksus ja meie muudkui ootasime.

Lõpuks toodi praad lauale, aga tuju oli juba rikutud ning töögraafik segi paisatud. Edaspidi võib see ülbe seltskond meie külastusest ainult unistada!

Hea lugeja, kas sinuga on ka midagi sellist juhtunud? Saada oma arvamuslugu meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või kasuta lehe vasakus servas olevat Rahva hääle vormi!