"Eile kella 14.10 ajal sai politsei väljakutse Lasnamäele Mahtra tänavale, kus korteri rõdul oli joobes ning agressiivne mees," teavitab PPA pressiesindaja Marie Aava, kelle sõnul loopis purjus mees rõdult asju alla.

"Esialgu mees korteri ust operatiivteenistustele avama ei nõustunud, mistõttu telliti appi korvtõstuk. Üks hetk saabus sündmuskohale mehe lähedane, kelle võtmetega saadi korterisse sisse," kommenteerib Aava. Kinni peeti 44-aastane alkoholijoobes mees, kes viidi kainenema.

Juhtunule tunnistajaks olnud fotode autor avaldas Märgatud Tallinnas lehel sündmuse üle kummastust: "Ütlen kohe ära et mitte mingit hädaohtu tollel härral ei olnud. Lihtsalt ei suutnud meie toredad politseihärrad teda korterist välja saada, kui neile anti ka võtmed, et korteri uks lahti teha."

"Siis tuli kohale terve tsirkus ja hakkas batuutide ja redelitega teda välja tõstma. Kindlasti ei tea ma kogu olukorda ja ilmselt oli see vajalik. Lihtsalt tundus veidi naljakas et selleks mitut ekipaaži vaja läks," lisab ta.