Eesti meedias on niigi palju igasuguseid nalja- ja meelelahutusportaale, mille info tõekspidavus tekitab nii mõnigi kord küsitavust. Näiteks kas Justin Bieber kaotas oma trussikud naabri basseini või mitte.  No tegelikult ju ei ole oluline, kas ta kaotas või mitte ning lugejaid tõenäoliselt ei huvitagi, kui väga see uudis tõele vastab, sest tegu pole ju olulise uudisega. Seevastu olulised uudised mõjutavad mingil määral meie kõigi elu ning nendega ei maksaks naljatleda, eriti suurte meediakontsernide poolt.

1. aprill oli üks suur üleilmne naljapäev, kuid maailma suurimad uudisteagentuurid tol päeval naljauudiseid ei kajastanud. Info on tänapäeva maailmas oluline materjal. Keegi võib nalja valesti tõlgendada ning sellest omasid järeldusi teha. Mõni võib-olla ei saagi naljast aru ja siis on segadus. Meediat peetakse ju ka ühiskonna valvekoeraks ning inimesed loodavad sealt tõeseid uudiseid saada.

Järgmise aasta 1. aprillil võiks teha nii, et need infokanalid, kust me tõesti igapäevaselt loeme poliitiliselt, ühiskondlikult ja majanduslikult tähtsaid uudiseid, võiksid jääda aprillivempudest puutumata.