Mis siis võiksid kodus kapis olla, et vajadusel kasutada? Konservidest: purustatud tomatid, mais, letšo, marineeritud paprikad, hapukurgid, erinevad oad soolvees või tomatikastmes, herned, spargel,
artšoki südamikud, sidrunimahl, laimimahl, kookospiim, veiniäädikas, tuunikala, skumbria, heeringas ja näiteks päiksekuivatatud tomatid.

Sügavülmas võiksid olla marjad (maasikad, vaarikad, mustikad, astelpaju jne), juurviljad (brokkoli, lillkapsas, hernes, uba) ja erinevate kalade fileed.

Head õlid, rasvad: külmpressitud oliivõli, seesamiseemne õli, kreeka pähkli õli salatitesse, praadimiseks oliivõli, palmirasv, kookosrasv või -õli

Seemnetest ja pähklitest: kreeka, makadaamia, india pähklid, mandlid, seesami-, päevalille-, kõrvitsa-, chia-, kanepiseemned jne

Olemas võiksid olla ka kuivatatud puuviljad (aprikoosid, ploomid, jõhvikad) ning kuivainetest kaerahelbed, täistera pasta, läätsed, metsik-, pruun-, punane riis, cous-cous ja oad. Lisaks näiteks munguba, mida on väga lihtne ise aknalaual idandada.

Need ained on kõik sellised, mis säilivad ning neist on lihtne kombineerida tervislikku toidukorda. Pane ainult oma loovus tööle või vaata abiks internetist ja kokaraamatust!

Värsketest asjadest too poest juurde rohelisi lehti (erinevad salatid), tomat, kurk, paprika, värsked puuviljad ja värske kala või kana.