Umbes 20 aastat tagasi, kui loodi perearstisüsteem, tulid sellele uuele erialale särasilmsed ja teotahtelised arstid. Konkurss perearstiks saamiseks oli suur ning eriala huvitav ja perspektiivikas. Oli võimalus ise otsustada, koostada oma meeskond ning seda arendada.

Hea Delfi lugeja, kirjuta meile oma tööst perearstina! Kui suures asulas sa töötad? Kui palju on sul patsiente, kelle ravi eest vastutad vaid sina? Kui palju ja tihti on sul võimalik puhata?

"Olen rääkinud Soomes töötavate arstidega. Suurim erinevus on töökoormuses, ühiskonna suhtumises arsti ning puhkusesse. Puhanud arst suudab endast anda parima ja võidelda koos patsiendiga tema tervise nimel, väsinud arst aga on lihtsalt väsinud," kirjutab Merilind.

Anna teada, millest tunned Eestis arstina töötades kõige enam puudust? On see tasuv palk, korralik puhkus, patsientide mõistev suhtumine või sootuks midagi muud?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.