Esmaspäeva õhtuti ei ole eesti seriaalidest vaadata suurt midagi. Traditsiooniks on siiski saanud "Kodu keset linna" ja mõni välismaa seriaal, näiteks "CSI" või "Mentalist". "Kodu keset linna" on aga piisavalt hea meelelahutus, et saada vajalik "doos" kätte kõigest poole tunniga. Eriti pärast seda, kui vahetusid sarja kirjutajad ning nüüd, kui kaasati ka nii-öelda inimesed tänavalt (neiud ja noormees, kes teleseriaali "Kodu otsib telestaari" esikolmikusse kuulusid).

Teisipäeval leiab telekavast meie enda seriaali "Unistuste agentuur." Iseenesest ma mingi suur fänn ei ole. Kui juhtun peale sattuma, siis vaatan ja tegevusest saan ka aimu, sest üldiselt poole silmaga jälgin. Tavaliselt aga pärast "doktor House'i" midagi vaadata ei viitsi. See on põnev ja hea ning ülejäänud õhtu möödub millegi muu kui teleka seltsis. Samuti saab kindlasti vaadatud "Kodu keset linna."

Kolmapäev on aga hoopis põnev päev. Alustada saab kella seitsmeste uudistesaatega ning siis vaadata edasi sarju "Kodu keset linna," "Kodutunne" ja "Pilvede all". Samas, Tv3 on Kanal2 ka eestimaiste sarjade kõrvale pannud "Kutsuge Kobra 11" uue hooaja ning "Top Geari". Kahjuks pean tunnistama, et mina valin pigem Tv3 saated kui Kanal2 minu jaoks sisutu ja imeliku sarja "Pilvede all". "Kodutunne" on hea ja siiras, südamlik projekt, aga kohati on see minu jaoks lihtsalt liialt kurb. Otsin televiisorist tavaliselt midagi lõbusamat.

Neljapäeviti on põnev - kodumaised saated-sarjad tulevad järgemööda. Jällegi vaatan ära "Kodu keset linna", sellele järgneb "Stiilipäevik", mis võib-olla paljudele ei meeldi, aga minu meelest on saatejuhid lihtsalt Eesti koorekiht ning inimesedki saavad üpris ilusateks. Poole üheksast hakkan vaatama "Ühikarotte", aga see hooaeg nüüdseks lõppes, asenduse leian TV3st "Superstaaride" näol. Neile järgneb "Kättemaksukontor", mis on Eesti telesarjade klassika. Päris tõsiselt. Sepp ja Avandi on nii lahedad, et nende kirjeldamiseks sõnu ei jätku.

Reedel on panustatud sellele, et inimesed tulevad koju, puhkavad ja vaatavat telekat. Kuidas muidu seletada maratoni "Kodu keset linna", "Kälimehed", "Sõnasõda" ja "Kelgukoerad". Minu valikusse kuuluvad kolm esimest, sest "Kelgukoerad" ei meeldi mulle absoluutselt ning minu meelest oli suhteliselt jabur muuta peategelaste osatäitjad ära, aga jätta sisu samaks. Nii ei saa kohe kuidagi vaatajate südamesse.

Nädalavahetus on rahulik. Laupäeval võib leida "Pehmed ja karvased" ning pühapäeval "Ärapanija" ja "Superstaari" saate. Meelelahutust omajagu kõigis.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegelikult on terve nädal üsna palju saateid, mida vaadata ning väga paljud neist eestimaised. Mina ETV kava ei puudutanud, sest seda ma lihtsalt paratamatult ei vaata, meelelahutuslikud saated meeldivad mulle rohkem. Tähtis on see, et eesti telemaastik on tubli küll.