Lugejates tekitas Laari ametisse kinnitamine vastakaid tundeid. Suurem osa lugejatest leiavad, et Laar ei tohiks olla Eesti Panga nõukogu juht ning mitmed kiidavad ka sotsiaaldemokraatide esimeest Sven Mikserit, kes kritiseeris president Toomas Hendrik Ilvese otsust nimetada Eesti Panga presidendi kandidaadiks IRLi endine esimees Mart Laar.

Mõned väljavõtted kommentaariumitest:

Test

Eestlased on oma riigile ikka täielikult käega löönud....

Kurb

Riigikogus peaks ju olema 101 saadikut, seega 55 ehk enamus oli vastu - kuid nad ei julgenud hääletada. Nad ei teinud seda tööd milleks nad olid valitud. Ja nii see meil ongi kõik toimub nn vaikival mitte-nõusolekul.
Kurb!

Vastaja

ja mis haridus siis Laaril on et ta sinna sobib nagu rusikas silmaauku?

öh

nagu nõukogude aeg oleks tagasi.

Jass

Pangas on ikka pikemat aega terves maailmas aetud rahaasju, mitte poliitikat. Puldis eputav tegelane võiks endale elementaarsed asjad ka selgeks teha.

eesti mees

Sesteri ja co parempoolsus seisneb ilmselt hämamises, vassimises ning teatud seltskonna varasemate mustade tegude kinni mätsimises. Selle rongiga enam kaugele ei sõida.

Tarmo

Pangas ei aeta poliitikat. Seal tehakse tööd. Kahjuks aga Mart ei oska ja ei saa seda teha. Poliitikuid aga ei ole pangas kohe kindlasti vaja. Liivakastimängud...

Pikker

Täiesti süüdimatu värk, pole lihtsalt sõnu!