Ma nii väga Sinu asemel ei muretseks, sest õige kaasa leiabki tegelikult vist pigem siis, kui parasjagu želeed pähe pole ajanud, juuksuris pole kaks kuud käinud, habe on neli päeva ajamata, Armanit selga ei toppinud ning Bentleyga letti ei lennanud. Ennast looduse kapriiside kiuste üles kloppinuna uhke saani malbe sahina saatel suvises rannaklubis jahil käies leiabki igasugu värvilise sulestikuga rändlinde ja -loomi, kes võivad küll sobida üheks õhtusöögiks, aga neist mingit truud sõpra kogu eluks nagunii loota ei ole ja seda olenemata sellest, kui ilueedi või rikas Sa parasjagu oled või pole.

Head naised satuvad Su teele hoopis lihtsalt niisama tavapärase elu kelmikate keerdkäikude käigus, mitte kusagil röögatus ööklubis spetsiaalselt lantimas käies. Ja sealgi võivad need Armanit kandvad uhke autoga želeepead enda arvates mingi koore riisuda, aga tegelikult leiavad nad sealt endale reeglina mitte suurepärase kaaslase kogu eluks, vaid hunniku probleeme järgnevateks kuudeks kuni kolmeks aastaks! Seega ära põe!

Ja iluopile ka pole mõtet minna, aga ajud võiks küll tööle panna, et vaimselt enesekindluselt mingil hetkel vähe paremale järjele jõuda, kuna üks asi naistele kohe kindlasti muljet ei avalda — nimelt see, kui mehel pole absoluutselt ideid, ambitsioone ja ettevõtlikkust elus midagi rohkemat saavutada kui MUPO piletikontrolöri kergelt nüri amet seda pakkuda suudab. Ja kui siis veel viriseda ka, et küll see elu on raske ja ebaõiglane… oi, nii on tõesti raske kedagi ära võluda!

Kui aga need ambitsioonid ja ideed ikkagi on ning vähem haliseda, siis reeglina tuleb nende nimel kõrvu ning ajusid liigutades ja tööd tehes varem või hiljem ka see finantsiline pool järgi ja see tähendab ka ühtlasi juba teatud lisadividende inimaktsiaturul. Mille nimel seda raha siis üldse elus rohkem kui enda kõhutäie jaoks vaja kokku kraapida, kui Sul on kahju isegi oma naise, laste ja kodu peale seda kulutada? Keegi pole öelnudki, et Sa pead kõik asjad talle ostma, aga vahel midagi vahvat kinkida ju ikka võib inimesele, kes Sulle kallis on… või mis? Kindlasti eksisteerib ka totaalseid kaane, kelle märg unelm Su pennituks imemises seisneb, aga ma olen võrdlemisi kindel, et seda nüüd küll lõviosa naisi ei eelda, et Sa neil kõik praed, sukad, juuksurid ning aluspesu kinni maksad.

Alusta näiteks sellest, et vaata selliste naiste suunas, kes on haritud ja kellel on normaalne töökoht, mitte ära sihi öös uitavaid töötuid lendlehti, kes ujuvad Su külje alla jutuga “kuule, kas Sa mulle jooki ei tahaks osta, vä?”

Selles osas olen ma aga Sinuga nõus, et kuldlusikas suus piltilusana sündides on tõepoolest inimestel elu nii mõneski aspektis tunduvalt kergem, kui neil, kes vaesest perest pärit ning pole just kõige kaunimalt maalilt maha joonistatud… Aga pole hullu, elu ongi ebaõiglane! suurim viga, mida me selle ebaõigluse juures aga teha saame, on lihtsalt virisemine! Tegelikult tuleb hoopis tegutseda selle nimel, et ta vähem ebaõiglasem oleks! Seega jõudu, vihane mees!