Teema võib puudutada nii rinnaga imetamist kui ka ralliautode võidusõitu. Ühesõnaline iseloomustus sobib igale poole kui valatult.

Teine tüüp kukub guugeldama ja arhiivis sahmima, et teema ja loo autori kohta rohkem väärtuslikku infot koguda. Seda omakorda mugandades, lisab ta omapoolse väärtushinnangu ja postitab kogu kompoti kätevärinal loo juurde. Plussid juba kukuvad ja kuri kommentaator teeb päeva kohale linnukese.

Kolmas tüüp vaatab kogu teemat kitsa nurga alt- poogib autorile külge enda kogemusi. Kui loos kirjutatakse lillede kasvatamisest, suudab ta sealt välja lugeda ahistamise ja maailmalõpu. Kindlasti lisab ta, et lugu on kibestunud ja autor on üdini negatiivne. Üleüldse on lilled keskkonnale kahjulikud ja elu siin planeedil on lõputu piin.

Neljas tüüp viskab nalja. Tema killud panevad muigama enamiku terve huumorimeelega lugejaist. Kui just killuvenna enda huumorimeel seakord ikka sündsuse piiresse jääb. Temas on läinud kaduma lahe koomik, kes asjale rohkem pühendudes võiks andega head raha kokku ajada. Eneseteostus kui selline oleks tunduvalt suurem, kui vaid netikeskkonnas nimetult esinedes.

Viies tüüp mängib oraaklit ning tõekuulutajat ühes isikus. Ta on ilmselt kas teema või autoriga põgusalt kokku puutunud ning tahab osa saada kuulsususesärast. Käiku lähevad ühised lasteaia mälestused, vanad võlad ja koledad hambad. Kõike saab loo kangelase vastu kasutada ning rahulolu Eesti rahvale tõe kuulutamisest on suur. Kommentaator tunneb end kõikvõimsa ja vajalikuna- inimesi on vaja valgustada loos esineja hämarast minevikust. Lisaboonusena saab lugejaid hoiatada sellise ainulaadselt kahjuliku ja elus põrunud inimesega suhtlemast.

Kuues tüüp umbusaldab loo sisu sama palju kui ülejäänud eestlased valitsust. Tema arust on kõik loos kirjeldatud pastakast välja imetud udujutt ning fantaasia. Talle ei mahu pähe, et keskmisest aktiivsemal kodanikul on ka keskmisest sisukam elu ning rohkem veidraid juhtumisi. Kodu- töö marsruudil liikudes ilmselgelt ei toimu isiku elus just palju meeletusi. Kui sinna lisada välisreisid, arvukad koolitused ja mitmenäolised uued tutvused- on tulemuseks vägev puder naljakaid elusündmusi.

Seitsmes tüüp üllatab oma mõistlikkusega ning üldjuhul ei lisagi kommentaare artiklite alla. Kui teema teda isiklikumalt puudutab, siis jagab ta teistega oma argumenteeritud ja viisakat arvamust. Mainin ära, et ilmselt ei liigu neid viisakaid kodanikke meelelahutusportaalides just palju- rohkem leiab neid ülikooli raamatukogust.