Õhtupoolikul, kui enam nii tapvalt palav ei ole, kerge trenn teha, on vägagi mõistlik. Kõik ikkagi enda hüvanguks, mille tagajärgedeks tervem ja ilusam keha, kõrgem enesehinnang ja parem tuju. Enese sportlikult liigutamine tuleb alati kasuks. Leidke see innustus ning tehke endale veidi head. 

Siin on paar nippi ja soovitust, et suvine trenn veel produktiivsem ja lõbusam oleks:

Keskpäev ei ole parim aeg treenimiseks

Praeguse lõõskava päikese ja surmava kuumusega võivad keskpäeval sporti harrastades kokku vajuda isegi kõige tugevamad isendid. Te saate päikese käes joostes küll võib-olla naha mõne tooni võrra pruunimaks(seda ka võib-olla), kuid sellega võib kaasneda ka jube enesetunne. 

Alustage rahulikult ja suurendage treeningu koormust aja möödudes

Nii saate kõige paremad tulemused ja ei pea ka peale esimesi trenne lihasvalusid taluma. Pole ju mõtet end kohe esimesel trenningpäeval ära tappa ja oma lihased piimhapet täis pumbata. Suvi veel veidi kestab, aega on. Tasa sõuad, kaugele jõuad.

Ajakava on alati tarvilik abimees

Tänu temale on teil palju lihtsam end sundida ja oma plaanidest kinni pidada. Organiseeritus on hea asi.

Seadke eesmärgid, mille poole püüelda

Otsustage, mida tahate treenida ja asuge tööle. Pole midagi paremat, kui saavutada iseenda seatud eesmärk!

Leidke vajalik motivatsioon

Sa ju tahad ilusat keha? Muidugi! Siis asu treenima selle nimel. Vaadake mõnd head filmi, motiveerivat videolõiku Youtube'st või kuulake mõnd innustavat muusikapala. Peaasi, et trenni tegemiseks tuju tuleb. Midagi vastu tahtmist teha on ka rumal.

Seltsis segasem

Ükskõik, kas su kaaslaseks on naabritüdruk, oma vanaema või vana mp3-mängija(täis muusikat või audioraamatuid), siis kellegi või millegi seltsis on palju lõbusam sörkida. Kui sulle just väga ei meeldi kuulata lindude laulu ja üksi aega veeta.