Lugejad arvavad:

“Vastutavad mõlemad, aga kui mees tahab ringi tõmmata ja teeb seda kondoomita, siis ta peab arvestama ka selle võimalusega. Punkt. Pillide puhul piisab kõhulahtisusest, oksendamisest või isegi valel kellajal võetud pillist, unustamisest rääkimata. Seega kui ei taha üllatusi, siis kondoom ja kui oled nii paranoiline, siis võta see kondoom kaasa ja viska ära. Kui ikka titte ei taha, siis vastutus langeb selle kaela, kes rohkem
titte ei soovi.”

“Vastutavad mõlemad, sest see tants nõuab kahte, aga see, kes rohkem tuleviku pärast muretseb, võiks rohkem hoidumisse panustada. Võiks, aga keegi sundida ei saa. Ainus kindel viis on magada üksi, kõik muud vahendid võivad erinevatel põhjustel alt vedada. Ja üks normaalne täisealine inimene peaks sellega alati arvestama, mitte halisema teemal, et näe, mind tõmmati pikali, naine oli nii ausa näoga ja nüüd on rase.”

“Ei saanud vastata, sest ootasin ka kolmandat vastusevarianti. Sest olukorrad on erinevad. Ei ole nii, et ainult mehed otsivad üheöösuhteid, naised samamoodi. Ärge tulge rääkima, et litsakate naiste mitterasestamise eest vastutavad kõik mehed ja litsakas naine on süütu inglike!
Püsisuhtesse astunud inimesed peaksid asjas koos selgusele jõudma, mitte süüdistama valimatult teist. Kui mees ei taha last, kasutab kondoomi, kui naine ei taha, võtab pille, aga tegelikult on tervislikum kondoom, sest beebipillide võtmine võib naise organismile suuremat kahju teha, kui mehele kummi kasutamine. Samas, kui kumm katki läheb või ununeb peale panna ja siis saabub üllatus, pole minu meelest kedagi süüdistada. Ei saa mees garanteerida, et kumm ei lähe katki, kui siis kahetseda vahekorda ennast, aga sel juhul, mis mõte on üldse püsisuhtel, kui selline asi, nagu hirm raseduse ees ei lase armatseda ja kogeda üksteiselt pakutavat naudingut? Loomulikult, perekonda saab planeerida, mõned tahavad, aga ei õnnestu rasestuda, alles peale mitmendat katset, mõned ei taha, aga saatus mängib vingerpussi ja teeb ära… Kui mul oleks naine, siis ei laseks tal pille võtta vaid kasutaks kummi, lõppkokkuvõttes ei tahaks ma, et antibeebipillid mu naist ja tulevast last kahjustaksid.”