"Sel suvel on moes neoonvärvid. Kes on sündinud 80ndatel või varem, kogeb selles ehk väikest retrohõngu. Mina küll. Üldse on 80ndad tagasi. Ma kannan rahumeeli oma vanaema kingi, mis näevad nüüd jälle väga stiilsed välja ning retropeole minnes panin selga sama kleidi, mida olen vahel niisamagi kandnud. See on naljakas.

Kuid neoonvärvid, nii totakad kui nad ka pole, on ägedad. Arvatavasti ei ole nad uuel suvehooajal enam moes, kuid vähemalt sel suvel toovad nad rõõmu.

Neoon neooniks, kuid minu arvates võiks inimesed, eriti naised kanda rohkem roosat. Ma mõtlen seda täiesti tõsiselt.

Nägin paar päeva tagasi bussipeatuses vanemat daami, kes oli riietunud punase-roosa-valge-kirjuks. Mulle tuli kohe meelde lause "Mida vanem eit, seda roosam kleit!" ja mõtlesin kohe, kui ülekohtune see on. Roosa on äge! Kujutasin ette sama naist pruunis toonis ja pidin tunnistama, et erksad värvid tulid talle väga kasuks. ta oli efektne ja äge, teda oli hea vaadata.

Mina igal juhul tunnustan tema julgust ja sooviksin, et naised, ka vanemad naised kannaksid rohkem erksaid värve. Erksad värvid panevad näo särama ja toovad tänavapilti ka elu. Ja millal seda veel siis teha, kui mitte suvel!" kirjutab ta.