Täiesti tavalised mehed on saanud endale tõelisi printsesse, nii et jääb vaid imestada, kuidas nad seda tegid. Lisaks heale iseloomule on õige vastus ka õiges käitumises. Panin kirja mõned soovitused, mis peaksid tavaliste meeste puhul kindlasti edu tagama.

Kõige pealt on ilmselt oluline, et mees ei oleks mingi friik, tugev sõltlane või eemaletõukava välimuse-olemusega. See võib juba eos kõik nurjata. Seega, kui juhuslikult oled haisev või tugevalt millegi sõltuvuses, tegele kõigepealt sellega. Samuti kontrolli oma motiive ja eluviisi. Kui oled töötu ja laisk ja tahad naist selleks, et kellegi kulul elada, siis peaksid otsima lahendust põhjustele, miks nii käitud, kuid kindlasti mitte naist. Kui oled aga täiesti tavaline mees, saad endaga hakkama ja soovid siiralt naist endale kaaslaseks, siis järgnev on 100% sinu jaoks!

Tee end nähtavaks!

Mõne mehe puhul ei ole see vajalik, sest ta juba on nähtav. Oled nähtav ja sind märgatakse mehena. Kui oled aga nii tavaline või tagasihoidlik või sellist tüüpi mees, kes mehena naistes huvi ei tekita, on sinu esimene ülesanne teha end naise jaoks nähtavaks.

See peaks olema miski, mis ei ole otseselt naisega seotud, kuid äratab tema tähelepanu. Nähtavaks tegemine võib olla füüsiline või vaimne abi, mida kellelegi osutad, mõni lahendus, mida pakud. Tee end kuuldavaks, kaitstes oma seisukohti või mingeid põhimõtteid või tee mõni tegu, mis äratab tähelepanu. Näita, et oled tegus ja et sul on iseloomu.

Võid katsetada midagi originaalset, kuid mitte veidrat. Kindlasti ära püüa muljet avaldada vägivallaga. Ühesõnaga tee midagi, mis näitaks kahte asja: esiteks, et sa oled olemas ja teiseks, et sa oled mees. Mõnikord aitab ka virvendamine: et ta näeb sind pidevalt kuskil. Välimuse eest hoolitsemine kuulub selle etapi juurde. Seda tuleb muidugi jätkata ka edaspidi. Nähtavaks tegemine võib seejuures olla virtuaalne, et ta näeb su postitusi sõprade kaudu vms. Ole aktiivne!

Loo põgus kontakt!

Põgus on selles astmes võtmesõna. Kontakt, mille lood, peaks tunduma juhuslik, mitte kindlasti otsene lähenemine, kui sa pole tema reaktsioonis kindel. Jäta endale taganemistee.

Sõna "õrn" on teine märksõna. Ehk siis põgus silmavaatamine distantsilt, lähenemine pole vajalik. Möödaminnes väike naeratus või pilguheit on piisav. Või mõni sõbralik lause. Sellega las esialgu kõik piirdub.

Oota!

Kui oled end nähtavaks teinud, siis võimalik, et naine pöörab sulle mingit tähelepanu. See oleks väga hea tulemus, kuid võimalik, et ta seda ei tee. Seega pärast põgusat kontakti on õige aeg oodata. Kui ta on sind märganud ja mõtleb ehk, et oled temast huvitatud, äkki püüab ise kontakti otsida, kui tema on ka huvitatud. See oleks suurepärane! Sel juhul tasuks vaikselt temaga sõprus aretada, teda tundma õppida vaikselt, kuni tunned end kindlana, et teha järgmine samm.

Siiski selles staadiumis asi sageli veel edasi ei liigu. Kui ta on naine, keda pole kerge saada ja kui sa pole täpselt tema maitse, võib ta jääda täiesti külmaks. Võib-olla ta on sind märganud, aga sa ei ärata temas mingeid sooje tundeid. Sellegi poolest pole aeg alla anda. Sinu järgmine samm on teda segadusse ajada. Esialgu tuleb aga jätta mulje, et sul pole üldse mingeid plaane.

Ignoreeri!

See on oluline etapp, et endale seljatagust kindlustada. Kui naine on märganud sind ja talle näis, et otsid kontakti, kuid ta ise ei ole huvitatud, siis tuleb see teadmine kiirelt kustutada. Vastasel juhul võib naine muutuda valvsaks ja sa ei pääse enam üldse talle lähedale, sest ta juba eos tõrjub kõik, kuna juba ootab sinu lähenemist. Ootab just selleks, et tõrjuda, kuna ta arvab, et sa ei meeldi talle, kuigi ta isegi ei tunnegi sind. Seega, ära anna ohje käest ja ära kaota pead, see oleks halvim, mis teha saad.

Tee täpselt vastupidist tema ootustele. Käitu nii, nagu ta ei läheks sulle korda. Heal juhul see ajab teda segadusse. See oleks võit, sest segaduses naist on kergem võita ja see, kes suudab teda segadusse ajada, tundub ka huvitav. Halvemal juhul sa saavutad vaid selle, et ta kaotab valvsuse sinu suhtes ehk et sa muutud või jääd tema jaoks neutraalseks. Oled tagasi alguses, kuid sinu eelis on see, et hoiad ohje enda käes ja tegelikult oled teinud juba esimese katse ilma, et oleksid pidanud tagasilükkamist kogema. Nüüd on õige aeg viia skaala teise äärmusesse: olla külmem kui tema. Seda ta aga kindlasti ei oota. Pea meeles, et sinu eesmärk selles etapis on ta segadusse ajada ning tekitada huvi enda vastu. Seega ära üle pinguta.

Ignoreeri ja ründa!

Selles etapis on sinu ülesanne keerata temperatuuri paar kraadi külmemamaks, nii et tal hakkaks nö jahe. Otsesõnu: ta peaks end häirituna tundma, mis omakorda paneks teda sinu ja su käitumise peale mõtlema. Hea on see, kui suudad ta panna kurtma ja tundma, miks sa talle nii teed või mis sul tema vastu on, miks sa nii käitud jne. Kõige selle juures ei tohiks sa välja näidata, et kiusad teda meelega, muidu ta võiks sind läbi näha.

Seega ole enamasti ignorantne, nagu teda poleks olemaski ning parajal võimalusel tee mõni mürgine märkus. See ei pea olema tema pihta, kuid hea, kui see natuke riivaks teda otsapidi. Võid osaliselt rünnata tema arvamusi. Kui suudad teda ennast kaitsma panna, oled saavutanud juba väikse edu. Ta on sinuga sõjakas dialoogis. Vihkamisest armastuseni pole teab mis pikk samm, igatahes on see sinu jaoks parem kui olla tema jaoks mitte-keegi.

Selles etapis tuleb suuta säilitada kainet meelt, et sa ei pingutaks üle ja et sa samas ka ei murduks. Kui sa murdud ja muutud temaga ühtäkki liiga soojaks, võib ta kaotada huvi ja sa jääd ilma oma edumaast. Pea meeles, et liiga kerge saak on naisele igav, kui ta just ise väga ihaldav ei ole tema suhtes. Lugu võiks ka hästi lõppeda, kuid kindlam on säilitada oma positisioon. Seega, kui tunned, et oled murdumas ja tahad teda lohutada, olla temaga hea ja hooliv, lase parem mõneks ajaks jalga!

Sulata jääd!

Kui oled suutnud teda veidigi ärrituma ja reageerima panna ja kui tundub, et ta suudad panna värvi ta näol vahetuma kas või vihast, oled eduteel. See oligi sinu eesmärk. Nüüd peaks tulema siiani sinu parim hetk. Saad järgida veidi oma südant, kuid seda tugevama positsioonilt. Võimalus, et sulle langeb põlastav või ükskõikne pilk, on märksa väiksem kui alguses. Sinu siiras jääd sulatav žest peaks nüüd olema osa tema segadusseajamisest, kuna tema ei tea sinu tõelisi tundeid.

Võimalik, et talle on hakanud talle huvi pakkuma, kes sa oled ja mis toimub. Seega peaksid olema esialgu kaitstud.  Poolsoe-poolirooniline naeratus koos sõbraliku žestiga peaks olema selles perioodis parim. Püüa teda natuke sulatada, kuid kui näib, et ta ei ole veel valmis sinuga sõprust looma, siis ära soojust nn lõpuni sisse keera. Sulata ja külmuta rahulikult vaheldumisi, mitte liiga äkiliselt ja vaata, mis ta teeb. Väga kaua seda teha ei saa, kuid ära lase tal ükskõikseks muutuda.

Kui ta näib arvavat, et oled temast huvitatud ja see ei näi talle üleliia meeldivat, keera nn radiaator külmaks tagasi. Ära lase end läbi näha, kuid veelkord: kõige tähtsam on mitte pead kaotada. Kui tundub, et kõik lendab vastu taevast, ära kaota närvi. Pea meeles, et sa ei ole end tegelikult paljastanud ja ta tegelikult ei näe sinu sisse ega tea, mida sa tunned. Kui asi läheb väga hulluks või tundub, et kaotad kontrolli, võta ignorantne poos ja jää sellele, kuni tunned end paremini ja kindlamalt, et jätkata.

Oota ja rahune!

Kui oled teda külmutanud ja soojendanud, kuid ta ei näi reageerivat, on õige aeg ta rahule jätta. Kuid see ei tähenda, et peaks alla andma. Tegele oma asjadega ja võta aeg maha, kuid ära lase teda päris silmist. Jälgi teda vaikselt ja püüa teda distantsilt tundma õppida. Mida rohkem teda tunned, seda paremad eeldused sul edaspidi on. Hea on see, et tema on sind päris kindlasti ju märganud ja ehk jälgib tema edaspidi ka sind, kas või niisama, et näha, mida sa teed.

Loodetavasti on ta veidi pettunud, kui näeb, et sa temaga ei tegele. See on etapp, kus ta võib tulla ise kontakti otsima. Kui ta seda mingil põhjusel ei tee, siis sinu operatsioon ei ole veel läbi. Sa lihtsalt puhkad ja kogud infot. Kõige parem sel hetkel oleks, kui talle jääb mulje, et sa oled ta unustanud, kui sa seda tegelikult sugugi ei ole.

Paita ja/või sõbrune!

Kui oled mõnda aega teda vaikselt jälginud ja tema pole kontakti ostima tulnud, võid teha väikse katse, et näha, kas temas on huvi ärganud. Paita teda pilguga, jälgi teda varjamatult (aga ära jõllita) ja vaata, mida ta teeb. Kui temas on mingi huvi tekkinud, on see kõige nauditavam hetk suhtes üldse.

Kui ta pilk on soe vastu, siis tead, et võid temaga rahulikult sõbruneda. Hoida suhet sõpruse tasemel on esialgu hea, et kindlustada tugevamat suhet, seega vähemalt alguses mina isiklikult soovitaksin sõprust, isegi kui temperatuur on nö soe. Kui oled temaga piisavalt tuttav ja tunned end kindlana, võid hakata looma romantilist suhet. Aga ära peta end. Ole kindel, et sa oled kindel.

Kui pilk aga ei ole soe, vaid on pigem neutraalne, siis kustuta see kohe, nagu see oleks olnud juhuslik ja mine saa temaga lihtsalt sõbraks. Päris võõras sa enam ei ole talle, nii et see peaks võimalik olema. Kuna sa oled olnud mõnda aega neutraalne, siis on naisel sind kergem sõbrana võtta, kartmata, et sul on mingid tagamõtted. Jälgi ainult, et sa sõbrastaatuses end loksutada ei lase. Säilita oma selgroog kui tahes väga ta sulle ka ei meeldiks ja tee iga heategu omast vabast tahtest, mitte seetõttu, et sa ei suuda "ei" öelda. Sõprus on hea alus armastuseks. Kuid selleks, et naine sind liiga sõbrana võtma ei hakkaks, pead sa säilitama oma iseseisvuse ja olema veidi kättesaamatu.

Võida ta süda!

Kui oled naise sõber, on sul palju eeliseid, mida võõral mehel pole. Kas usud seda või mitte, kuid kõige parema edu tagab siirus. Ära püüa teda kavalusega endale saada või kasutada enda huvides seda, mida temast tead. Ole siiras ja jaga temaga oma elu. Mitte meeleheitlikult, aga siiralt, nagu oleks see kõige loomulikum asi maailmas. Miskipärast on nii, et me, naised, armastame seda, mida hästi tunneme. Mida rohkem ta sinust teab, seda rohkem ta sulle mõtleb, mida rohkem ta sulle mõtleb, seda võimalikum on, et ta sinusse armub. Kui sa avad end, siis laiendad oma ruumi tema elus. Sa hakkad talle seostuma erinevate asjadega, asjad, mis sulle meeldivad, hakkavad talle sind meenutama, kui ta on teadlik sinu seosest nendega. Mida rohkem ta teab, seda parem. Siiski on tähtis, et oma asjadest rääkides sa ei kurdaks, räägi neist kergelt ja loomulikult, nagu muuseas.

Samal ajal kui sina ja su elu elavad temas oma elu, ole stabiilselt olemas ja võida ta südant oma tegudega. Hoidu sellest, et sa jooksed kohe, kui ta midagi vajab, kuid tee talle pigem ootamatuid üllatusi, mis veenavad teda selles, et pead teda oluliseks. Kuid vaata ka piisavalt ringi, et ta näeks, et su elus on ka teisi inimesi ning et sa ei ole vaid tema päralt. Selline olukord peaks ta panema sinu poole hoidma ja panema teda tegema õiget ja kasulikku otsust: otsust sinu kasuks. Sest kes veel oleks tema jaoks parem kui mees, kes on tema tähelepanu võitmiseks nii palju vaeva näinud.