Miks muutub naine oma mehega eriti armastuväärseks, kui teab, et järgmise päeva veedab salaja armukesega?

Sest teadmine ja ootusärevus eesootavast päevast panevad kõhus liblikad lendama ja muudavad tuju heaks. Armunud inimesed ongi üldiselt sõbralikumad, rõõmsamad ja positiivsemad. Ka oma mees, kes muidu tundub peaaegu väljakannatamatult tüütu, igav või ebameeldiv, paistab eesootava lusti ja rõõmu valguses täitsa normaalne. Samuti püüab naine vältida vahelejäämist ja üritab hajutada kõiki kahtlusi, mis mehel tekkida võivad, kuid pingutab sellega kahjuks üle.

Kas paraleelselt armukesega ja oma mehega suguelu elamine peas vastuolu ei tekita?

Muidugi tekitab, kuidas veel! Oma mehega PEAB seksima, võõraga tahab. Abikaasa talutakse vaikides ära ja palvetatakse akti käigus, et see ruttu läbi saaks, samal ajal tundes kahetsust, et olukord selline on.

Petmise kestel oli päevi ja perioode, kus isegi tagantjärele mõeldes oli naine minuga 110% rahul ja käitus minuga viisil, mis ei sobi kuidagi kokku teadmisega, et tal oli kuum salasuhe? Kuidas on see võimalik? Kas naine saab täiel rinnal ja südamest armastada korraga kaht meest?

Jah, saab, kuid armastab erinevalt. Sinuga oli sel ajal tõenäoliselt tore sõbrasuhe, millele andis hoogu ja helgust juurde naise kuum seksisuhe teisega.

Valus vale oli see, et naine ütles, et oli igapäevarutiinist ummikus ja vajas midagi, mis teda lahti raputaks. Ütles, et sai mis tahtis ja nüüd teab, et tahab minuga jätkata. Hiljem selgus, et suhtlus armukesega käis edasi.

Naine ei teadnud ise ka, mida ta täpselt tahab — oli kahevahel. Ei ole lihtne visata kümmet aastat niisama prügikasti, seda enam, kui peres on lapsed. Sinuga tahtis ilmselt jätkata laste pärast, lootuses, et ehk suudab teise unustada ja sinuga koos edasi minna. Lootis ka seda, et ehk raputas see kogemus sind teda rohkem märkama, tähelepanu pöörama, hellitama, armastama, kiitma ja romantiline olema. Kui sinult soovitud tähelepanu ei saanud, läks teise juurde tagasi, sest ükski naine ei suuda elada vaid ema ja koduperenaisena — iga naine tahab end tunda naisena. Armuke pakkus talle seda.

Kui lõpuks pidi armukesega lõpetama, valas salaja pisaraid, aga kui mina petmisest teada sain, sai mu peale esimese asjana kurjaks, vabandus oli pisarateta ning tagasihoidlik.

Parim kaitse on rünnak. Teadis isegi, et oli valesti käitunud, tal oli häbi ja piinlik. Piinlik oli nii petmise fakti enda pärast kui seetõttu, et sina asjast teada said.

Tagantjärele selgus, et naine oli nõus armukesest isegi rasestuma, kondoomi ei kasutanud!

Kirelõõm.

Oma mehele on naine öelnud periooditi, et seksi ei taha parasjagu, kuna meie suhe pole turvaline. Samal ajal armukesega seksis tund peale esimest kokkusaamist — mis turvatundest saab juttu olla võõra inimesega seksima asudes?

Oma mehega ei tahtnud seksida seetõttu, et “maha ja taha” ei ole mingi seks — naisel on vaja tundeid, hellust ja armastust, et kellegagi seksida. Kiire “maha ja taha” ilma tunneteta tundub pigem vägistamisena! Võõraga seksima asudes ei olegi turvatunnet, on vaid kirg ja teadmine, et olen ihaldusväärne, ta tahab mind, ta peab mind ahvatlevaks ja kütkestavaks — midagi seksikamat ei saagi naise jaoks olla. Sina vaatasid teda kodus ilmselt põlastusega, ei viitsinud komplimente teha ega teleka eest tõusta. Sa polnud naise jaoks enam ihaldusväärne mees, vaid korterikaaslane, laste isa, arvemaksja.

Kui armuke suutis talle rohkem emotsioone pakkuda, siis miks ta ei lähegi armukese juurde?

Aga kui ei peagi minema? Kui tal on turvaline kodu, pere ja sina ühel pool ning võimsaid orgasme ja põnevust pakkuv armuke teisel pool, siis on tal hetkel olemas kõik, mida eluks vaja. Kui sa teda otseselt välja ei viska, siis tuleb ta ikka ja jälle tagasi. Kui teie suhe ei muutu, kui te mõlemad end käsile ei võta, jääbki ta kõrvale hüppama.

Mulle tundub siin, et mees ei võta endale mingit vastutust, ei tunnista endal mingit süüd ega näe, et ta on ka midagi valesti teinud. Arvan, et naine on üritanud korduvalt tähelepanu nõuda, probleemidele thelepanu juhtida ning kõrvalehüpe tuli seetõttu, et mees teda ei kuulanud ega tundund huvi. Mees unustas end täielikult, istus küll truult kodus, kuid unustas oma peamise kohuse — olla hea mees oma naisele!

Kindlasti vaidlevad paljud vastu, kuid see oli minu kogemus ja minu arvamus ning olen paljudelt tuttavatelt samu lugusid kuulnud.