Ajakirjade Kirjastus otsustas kokku liita Kroonika ja Nädala ning nüüd juba teist esmaspäeva ilmus Kroonika vahel Nädala saatekava. Kahjuks on tegemist ikkagi Kroonikaga ja Nädalast on alles jäänud vaid saatekava. Kui Nädal ilmus eraldi ajakirjana, siis oli Nädal sisukas ja põnevaid intervjuusid täis. Nüüd seda enam silma ei hakka. Kurb, aga tõsi!

Paljude televaatajate lemmiksaade "Võsareporter" kadus ka Kanal 2 ekraanilt ära ja nüüd tuli asemele "Ärapanija".

"Võsareporter" jätkub "Reporteri" saates teisipäeviti ja seda Tarmo Kruusimägi eestvedamisel. Rubriik kannab pealkirja "54541010" ehk see on see sama number, millele sai rahvas jätta oma sõnumi endise "Võsareporteri" saate tarvis.

Võsareporter koosnes tavaliselt kolmest teemast ühe poole tunnise saate jooksul ja vahepeal oli ka reklaamipaus. Kui nüüd arvestada sellega, et see Tarmo Kruusimäe juhitav rubriik on eetris igal teisipäeval "Reporteris", siis kuu aja jooksul saab sellest rubriigist ühe saate kokku küll ja seda võiks siis ju teleekraanil näidata kord kuus terve saatena.

Ühesõnaga - "54541010" rubriigist võiks kokku panna ka eraldi saate kui koguda kuu aja jooksul "Reporteris" olnud teemad sellest rubriigist kokku.