"Jah, ma olen seal grupis, aga pigem lugeja rollis," rääkis naine, kellele soovitas gruppi tema tuttav, kui ta jagas oma tervisemuret.

"Mul on juba üle 13 aasta olnud ferritiini tase veres väga-väga madal ja siiani ühegi rauapreparaadiga ei tõusnud. Nüüd sain aga veenikaudset ravimit ja see mõjub väga hästi," sõnas naine. Uuringutega tuli nimelt välja, et naise magu ei tooda ensüümi, mis tablettidest rauda omastaks.

"Seda gruppi olen vaid lugenud ja uurinud, aga kuna minu jaoks tundub see kõik natuke liiga äärmuslik, siis kasutanud ei ole. Lastele pole ammugi andnud," kinnitas naine.

Enda sõnul suhtub ta kloordioksiidi kui alternatiivmeditsiini. "Tore, kui kedagi on aidanud, aga endal õnneks vaja pole läinud. Kindlasti on haigusi, mille puhul see aitab," sõnas naine, "pole nii täpselt uurinud, et kuidas või mis, aga grupis jagatakse edulugusid sellest, kuidas vähihaiged on leidnud MMS-ist ravi ja vähk on kadunud."

"Leian, et nagu iga asjaga, ei tohiks ka sellega liialdada. Arusaamatu on minu jaoks see, miks keegi kasutab nohu ja köha puhul seda "ravimit"," lisas naine.

"Minu jaoks on sellest tehtud natuke mõttetu suure-kella-lugu, kuna alati on olnud inimesi, kes ei poolda arstiteadust ja ravivad end millega iganes. Samamoodi ka taimetoitlased, toortoitlased jne. Täiskasvanud tehku, mis tahavad, aga lastele ei saa sundida selliseid asju."