1. Taadike. Ta võtab su suveks oma tallu tööle ja paari päeva pärast teeb ettepaneku ööseks jääda ning voodisse minna. Teie vanusevahe on umbes 25 aastat ning mees pole mingi Apollo. Töö ja teenistus vastu taevast.

2. Selgeltnägija. Täiesti võõras mees litsub sulle ligi, kui sa õhtul kohvikus sõbrannadega vestleb, sätib ennast teie vahele istuma ning ajab pika käe ettevaatlikult ümber su õlgade. Ise räägib, et ta ju näeb, kuidas sul on kole igav ja ta teab täpselt, et temaga koos oleks sul palju parem.

3. Kokkuhoidlik mees. Ta elab teises linnas, tutvusite neti teel. Ta kutsub su endale külla ning lubab pool bussipiletit kinni maksta. 

4. Füsiologist. Ta alustab külgelöömist väitega, et ta kehalised eripärad meeldivad naistele - kõigile. Kindlasti ka sulle. 

5. Sotsiaalne tüüp. Ta meeldib sulle, aga te jääte vaid harva kahekesi. Ta tunneb kõiki. Arvesta, et kui sa temaga pikema suhte lood, avastad ühel päeval, et teie juures ja teie kulul elavad ka kõik tema sõbrad. Ööpäevaringselt. See on tegelikult tõeliselt napakas.

6. Ravitseja. Ta väidab, et näeb su aurat, et selles on vigu ja ta lubab need parandada, kui sa teda täielikult usaldad. Rõhutan, täielikult. Lisaks pakub ta muidugi vaimset täiustumist. 

7. Jõumees. Teil oli kena öö ning sa ärkad hommikul selle peale, et ta teeb samas toas 50-ndat kätekõverdust, kuid sinu pilku nähes läheb sellest sujuvalt tiritamme hoidmisse üle. Mõtle natukene, enne kui temaga jätkad. 

8. Mees, kelle automakk mängib lakkamatult Luci ja Ane plaati. Ei, see ei ole huumor. 

9. Mees, kes suhetest rääkides ütleb: "Aga mind ei taha mitte ükski naine! Kõik on mu maha jätnud!" Sul võib temast kahju hakata, aga see on lõks.

10. Mees, kes oma esimeste lähenemiskatsete tagasilükkamise peale hoopleb: "Pole olemas naist, keda poleks võimalik saada, on vaid mehed, kes ei oska küsida!" Eee... mida?

Milliseid napakaid mehi oled sina kohanud, kallis lugeja?