"TTV-s on selliseid saateid, milliseid teistest kanalitest ei leia. Sellepärast ka pisteliselt vaatan. Nii nagu mündil on kaks poolt, nii ka meedial ja selleks on TTV-d vaja. Milleks teda kinni panna? Kui ei meeldi, pole vaja vaadata. Teistes kanalites on ka väga palju mõttetuid saateid ja ka palju poliitilist kallutatust. Miks keegi nende kinnipanemist ei nõua. Kõik nad elavad ju tegelikult meie kõigi kulul."

"Meeldivad kanalis loodus- ja üldharidussaated. Meele teevad lõbusaks Lenk, Ummelgas ja Reinde. Inimestel peaks rohkem enesekindlust ja kriitilist mõtlemist olema, siis leiab sealt ka iva. Ei meeldi odavad filmid, mida ostetakse sisse eetriaja täiteks. Olen pidev TTV vaataja. Teistes kanalites on lollid huumorisaated ,mida ei saa üldse vaadata. TTV-s on väga palju, mida vaadata."

"Loodussaateid ja dokkfilme on TTV-s küll masendavalt vähe (muu propakanda kõrval), aga need on tõeliselt head. Enamasti tõlge pealeloetud, pikemad ja ilma reklaamita ning nutiteleviisorist suurepärase HD kvaliteediga."

"TTV saatejuht Mari Torga ületab oma meeldiva oleku ja tagasihoidlikkusega mäekõrguselt kõiki teiste kanalite säravaid saatejuhte. Mõne puhul lööb see ülepakutud sära kohe häirivalt välja."

"Isiklikult minu lemmiksaade TTV on olnud siiamaani Heeroldi Jutud. Vaatasin ka seda Raidi ja Gräzini jutusaadet. Samamoodi vaatan pidevalt Riigikogu Ülekannet."

"See on ainus telekanal, kus tehakse saateid, mitte tilulilu. Näiteks Otse kümnesse, Mõtleme veel, Pooltund Gräziniga, Vintskapist soklini, Majad ajas, Meedia keskpunkt (parim meelelahutussaade), Teie arvamus, palun, Maatriks, Taevalaotus ufodega, Terve tervis, Naised, kes ei nuta jt. Pole mõtet kritiseerida, kui ühtegi saadet pole vaadanud, vaid vaadatakse Pilvede alla ja Padjaklubi. Igaüks leiabki omale sobiva telekanali."

"Vaatame abikaasaga tihti Tallinna TV. Ei näe midagi halba, eriarvamusi on igal inimesel, vahel lahatakse huvitavaid probleeme. Miks arvate, et see on keskerakonna valimissaade. Meie ei kuulu sellesse erakonda. ETV reporterid ei lase ju inimestel üldse oma mõtteid väljendada vaid suruvad omi mõtteid peale. Tallinna TV lastakse vähemalt rahulikult rääkida ja kuulatakse ka."

"Vaatan väga palju seda kanalit, sest seal on objektiivne uudis. Peavoolu kanalid kõik vassivad ja ilusatavad asju! Uudised, nädala sündmused, otse kümnesse ja mõtleme veel, kõik on head saated! Mind ei huvita Kättemaksukontor ja Padjaklubi, kus õpetatakse lapsi valesti elama!"

"TTV pakub vaatajale seinast seina saateid - kultuurist, poliitikast, tervisest, elust Tallinnas, müstikast, arhitektuurist. Mida ETV-l on vastu panna? Paarkümmend aastat on samad saatejuhid, (Välba, Viirpalu, Reikop, Reet Linna) samad sisuvaesed saated aastast aastasse. Samad telesarjad korduvad aastast aastasse. TTV on hea vaheldus kohalikul telemaastikul."