Kumb on ilusam, kas nautida suvel linnatänavatel lilleilu või vaadata, kuidas üheksa minutit kestev ilutulestik uue aasta auks õhku lastakse ja selle tarvis kulutada 4000 eurot? Ilmselt maitse küsimus!

Kevadel oli Pärnus probleem sellega, et Pärnu linnatänavale polnud kusagilt lilli võtta ja paluti rahvalt abi. Mingi lahendus ikka leiti ka.

Nüüd on Pärnu linn ja seal asuvad ettevõtjad siis rikkaks saanud, et üheksa minutit kestva ilutulestiku peale kulutada 4000 eurot?

Nali naljaks, aga kui ikka kokku tehakse 4478 lasku, siis loomaomanikud peaksid sellistel "sõjaminutitel" küll oma kassid , koerad ja muud lemmikud kuhugi kindlasse kohta varjule viima ja igaks juhuks neile kõrvadesse ka mingid tropid panema. Vastasel juhul algab ilus uusaasta oma lemmikloomi otsides ja hirmunud looma pole lihtne leida üles.

4000 eurot on ikka päris korralik rahasumma üheksa minutilise "kõuemürina" eest, või kuidas?

See raha tuleb ikka tarbija taskust kindlasti ja rahval ei tasu siis imestada kui uue aasta esimestel päevadel kaupa ostma minnes tabab ebameeldiv üllatus, et see või teine kaup on taas kallimaks läinud.

4000 eurot ilutulestiku raha tuleb tarbijal hinnatõusu näol kinni maksta.

Kas Pärnu linna ettevõtjatele siis suvel lilleilu ei meeldi, et kevadel annetada linnale raha lillede ostmise tarvis? Tänaval saab lilleilu nautida ikka terve suve.