Mõlemad sugupooled peavad tahtma püsisuhet

Vastasel juhul puuduks selles suhtes säde ja rõõm. Teisalt võib öelda, et paljud naised alguses nö pipardavad (sh ka mehed), kuid hiljem siiski leebudes „sulavad üles” ja alistuvad tekkinud tundele. Esmased mõtted ja tunded pole ammugi jäädavad, ent pahatihti kiputakse juba varakult otsust „jah/ei” kombel langetama.

Suhte loomise võti on sageli järjepidevuses, mis seisneb mitte alla andmises. Kas tõesti võib olla asi nii „lihtne,” et pole naist, kes ei annaks endast kõike, vaid on rumalad mehed, kes ei oska õigesti tegutseda, et naise südant võita? Siin oleks õigem anda sõna naisterahvastele, sest mees võib ju kirjutada, kuid naine kiidab heaks või paneb pahaks.

Naisterahvas vajab armastust, meest ja kõike selle juurde kuuluvat. On ka levinud arusaam ja hoiak, et esimese sammu suhte alustamiseks teeb alati mees. Vastavate sõnade ning ka suudluse algataja on enamjaolt mees. Ja kui mees ei tegutse, siis võib öelda, et naine tüdineb, sest kes ikka jaksaks igavesti oodata. Samas, kas naine on üksnes lilleõis, keda mees osavalt noppima peab?

Mehed alati ei haara initsiatiivi

Võib öelda, et vahel võtab mehel aega, et ära tabada naisepoolset sümpaatiat mehe vastu. Samuti ei kipu naised otse ütlema, et mees talle meeldib. Mees omakorda võib peljata tegutseda, sest kardab kõike ära rikkuda. Hirm ja täielik suhte välistamisotsus erinevatel asjaoludel on tõenäoliselt peamised põhjused, miks püsisuhe ei taha kuidagi tekkima hakata.

Lugu võib olla ka nii, et valik on suur ja otsustamisega ei kiputa kiirustama. Või siis üks pool enam teist korda läheneda ei ürita.

Paljud mehed on naiste silmis nö heas ja ahvatlevas nimekirjas, kuid need paljud ja head mehed pole alati just „julge pealelendamisega.” Seepärast võib naine jääda lihtsalt õnnetult ootama. Mis siinkohal aitaks? Naisterahval on lubatud haarata initsiatiiv ning teha vajadusel asjad puust ja punaselt selgeks. Vihjetamine, pilkude mäng jms võiksid jääda siinkohal filmimaailma.

Naise südame võitmine

Alustada tuleb iseendast. Ülemõtlemine on paljude probleemide allikaks. Kogemus selles valdkonnas ei tule sinu ukse taha, vaid see tuleb siis, kui tegutseda.

Ükskõik, kuidas sa seda teed, tee seda nii hästi, kui sa oskad. Naine, keda sa võluda püüad, olgu sinu unelmate naine. 

Väga palju abi on sellest, kui mehel on naissoost sõber, kes oskab teda selles osas toetada ja nõu anda. Siinkohal ei tasu häbeneda talle antud teemast rääkimist, sest inimestel on ikka inimeste mured.

Kõikvõimalikud pettemanöövrid, kellegi teise mängimine jmt pole jätkusuutlik, sest maski kandes ei ela sa iseenda elu. Ei tasu valetada, vaid tasub olla see, kes sa oled.

Kuidas võluda naist? Ei kellegi muu, kui iseendaga.