Tallinnas on väga palju raamatukogusid ja seega on seal ka valik palju suurem. Saab vastavalt soovitud teemale omale ka hea ja sobiva raamatu valida. Samas väikelinnades on olukord hoopis teine.

Nagu teada, ei ole raamatute sissetoomine just kerge ja valik on väike. Arvan, et just väliskirjandust võiks rohkem olla. Lugedes lehtedest ja nähes telest, et on ilmunud taas mingi uus raamat, siis tekib alati isu lugeda, aga selle hetkeni, kuni see jõuab raamatukokku, läheb palju aega.

Samas on tõeliselt imetlusväärne, et üldse ka väikestes kohtades on raamatukogud. See annab samas ka noortele võimaluse end harida ja tõesti kas või oma eksamitulemusi parandada.

Kooliraamatukogudes võiks olla teatud tüüpi raamatud. Noori huvitavad just noorsookirjandus ja tõesti põnevad lood. Just noorte kirjanike raamatuid võiks rohkem olla raamatukogudes. Nemad just mõistavad noori paremini ja oskavad nendega ka samastuda.

Arvan, et oleneb täiesti raamatukogust, aga üldraamatukogus võiks olla raamatuid igale maitsele. Olgu see siis süvakirjandus või lihtne armastusromaan.

Maitse üle ei vaielda.