"Olime ise kohapeal, põleng hakkas u. 9-10 korruse restorani terrassilt. Kolme minutiga põles terve hotell. Hiljem levis tulekahju ka esimestele korrustele ja hotelli külgedele. Turvameeste sõnul keskust kinni ei panda ja ilutulestik on kell 1 öösel," rääkis üks lugeja.

Teise Delfi lugeja sõnul on kogu piirkonda niipalju tossu täis, et kohe hotelli kõrval asuvat maailma suurimat hoonet Burj Khalīfah`t pole nähagi. "Mitu plahvatust on käinud", lisas lugeja.

"Puhkame paar nädalat Dubais. Räägitakse, et "Addressi" põlemise taga on terroriakt (Daesh). Kas see ka tegelikult nii on, ei tea. Spekuleeritakse ka ilutulestikuga. Kindlasti on "Address" hetkel täis. Ka meie môtlesime seal peatuda. Eelkõige ilutulestiku tõttu. Siiski otsustasime Sofitel Marina kasuks. Kindlasti on tegemist kahetsusväärse juhtumiga. Rääkides tuttavatega, pole ka neil rohkemat infot, kui hetkel teada. Vähemalt ei ole hukkunuid (seni). Lähtuvalt sellest vôiks eeldada, et ilutulestikuga läks midagi nihu," rääkis perega puhkav naine.

"Tütar on praegu sealsamas kõrval ja ütles, et põleng algas 9-10 korruse terassi restoranist ja tõusis kuni 50 korruseni ja peale seda langes alla kuni viienda korruseni vähemalt," lisas veel üks meeslugeja.

Neljapäeva õhtul puhkes Dubai kesklinnas asuvas väga luksuslikus hotellis "Address" suur tulekahju. Esialgsetel andmetel on viga saanud 14 inimest. Päästjate sõnutsi on tulest 90 protsenti kontrolli alla saadud.