"Suva vabrik on vana amortiseerunud hoone - sisuliselt sama, mis Tartu maanteel oli. Pole ka eriti palju suurem. Üliõpilased saavad õppetööks poole vähem pinda kui vaja ja hind moodustab 75% Tartu mnt majast. Tartu mnt rikastaks ikka kesklinna kultuuriasutusega, Suva rikastab Kalamaja agulit mõne märsivedajaga. Kuidagi tundub, et eesmärk on, et poliitikud ja Signe saaksid asja kuidagi kaelast ära, et ei peaks enam tegelema ja õigust jääb ülegi: et voh kus tegime EKA-le uue maja, kuigi koleda ja nurga taha," põrutab üks lugeja.

"Lihtne arvutus näitab, et ämber koliseb täiega. Vana amortiseerunud maja agulis saadakse veerandi võrra odavamalt kui oleks uus kesklinnas õige koha peal ja pinda on alla poole sellest, mis vaja oleks. Mismoodi see siis lahendab selle probleemi, et vana EKA hoone oli vana ja ruumi vähe?" ei saa teinegi päris täpselt aru.

"Väga õige lahendus. Kes siin hindadest rääkis: selle Tartu mnt maja ehituse maksumuse kohta on olemas ju kõigest märsilohistajate unistused - mitte keegi ei ole selle reaalset ehitushinda kindlaks teinud ja Tartu mnt 1 krundi maksumuse unustasid maha lahutada," rehkendab üks kommenteerija.

"Minu meelest ideaalne koht loomeinimeste koolitamiseks! See kant on nii inimsõbralik ja kodune, ühistransport hea. Isiklikult pole kunagi aru saanud nendest, kes Tartu mnt maja taga nutavad," tunnistab lugeja.

"Täiesti nõus! Kõik tühjalt ja kasutult seisvad hooned, näiteks Tulika tänaval seisev tondiloss, tuleks taaskasutusse võtta ja korda teha, mitte kogu aeg uusi ehitada. Need on lihtsalt häbiplekiks linnale," näeb ka teine kooli uut kodu positiivsetes toonides.