"Riik ei tee selleks midagi, et suurendada pensione. Ei aita ka mingisugused kampaania korras tekitatud sambad. Jääb vaid iseendale loota. Samas võiks riik anda soodustused ettevõtetele, kes võtaksid tööle pensionäre. Pensionär saaks nõnda teenida lisa närusele riigipoolsele pensionile."

"Olen arvestanud, et töörindel tuleb püsida nii umbes 75. eluaastani. Sellega peaks kombinatsioonis pensioni-kindlustus välja vedama. Lisaks muidugi lapsed ja enda kogutu. Ehk kestab selle ajani ka tervist."

"Olen pensionär ja ütlen kõigile tulevastele pensionäridele: ei maksa teha lapsi selleks, et nad sind vanaduses ülal peaksid. Ei tule praegu meelde ühtegi tuttavat omaealist, keda lapsed märkimisväärselt rahaliselt toetaksid. Asjad on ikka vastupidi - vanemad aitavad oma täisealisi lapsi (näiteks lastelaste koolitamisel, kodu soetamisel jne)."

"Selleks ajaks kui pensionile peaksin minema, majandus enam sama rada kindlasti ei käi. Tuleks investeerida tuleviku kindlustamiseks materiaalsetesse varadesse ja lastesse. Tõenäoliselt on selleks ajaks ka pensioniea alampiir tõstetud sinnamaani, kuhu küündivad vähesed inimesed. Leian, et tulevikus ei saa kindlasti riigile lootma jääda, igasugune raha kogumine läheb igati asja ette."

"Terves maailmas on inimesed rabanud tööd, et siis pensionipõlve nautida. Inimene töötab ikka selleks, et elada mitte ei ela, et töötada. Seega tulevikus saavad puhata vaid rikkad (ei hakka need targutajad vanaduses tööle) ja vaesed peavad kerjama või töötama elu lõpuni. Loomulikult tehakse hobitööd ka pensionieas aga mitte 24/7. Loodan, et see orjanduslik ühiskond leiab oma lõpu nagu eelmised."

"Tahaks ikkagi teada, millistel töökohtadel üle 65-aastased võiksid töötada - olen sõitnud umbes sellises eas kaugliini bussijuhiga, täitsa õudne oli! Vana inimene, kihutas nagu pöörane ja kogu aeg olid ohtlikud olukorrad. Minu tuttav, 60-aastane proua läks pärast kontoritöölt koondamist toidupoodi kassapidajaks. Vanem inimene ikka aeglane, sõimasid kliendid ja ülemused. Järsku keegi soovitaks, kuhu peaks näiteks 60+ inimesed tööle minema? Tekib massiliselt eakaid, kes ei saa pensioni, ei suuda ka töötada, aga elamiskulud tuleb ikkagi kanda. Kas tehakse mingid suuremad eakate tüüpi asulad, kus nagu kommunismis kõik tasuta?"

"Miks me neid "noori pensionäre" siis järjest juurde toodame - sõjaväelased, politseinikud? Pensioniiga peaks algama KÕIGIL 65ndast eluaastast."

"Kui palju on meil töökohti pensionäridele? Mida teeb riik selleks, et noored ja keskealised ei läheks välismaale? Kuidas riigiasutused võitlevad maksumaksja raha säilitamise eest? Muudkui kirjutame kuidas tavakodanik peab käituma ja mille peale ta mitte loota ei tohi. Aeg on ka aru saada, et tavakodanik kõnnib minema, sest kodumaa tõmbab tal igal juhul vaiba alt."

"Eesti Statistikaameti andmetel elab Eesti Vabariigis elab ca. 1,3 miljonit inimest. Tööga hõivatuid on 560000 ehk vähem kui pooled. Nendest omakorda on 165800 on avaliku sektori töötajad. Need, kes ei tooda mitte midagi ja elavad teiste töö arvelt! Jääb järgi 394200 inimest kes peavad kokku ära toitma 1,3 miljonit! Ühe inimese töövaevast elab 3,3 muidusööjat! Selle 394200 sisse mahuvad ilusti FIEd, OÜ-d lisaks ettevõtete omanikud, juhatajad, juhataja asetäitjad ja kogu see kõrgepalgaline administratsioon, mida peab üks ettevõte omama, et ülimalt efektiivselt töötaja tööjõudu saaks kasutada."

"Kõigepealt tuleks kehtestada kõigile ühetaoline pension, mis peaks ulatuma vähemalt miinimumpalgani. Likvideerida kõik eripensionid, mille enamasti määrasid nende saajad ise. Teiste ja kolmandate samaste loomine olgu igaühe enda otsustada. Kes teenib rohkem, saab rohkem säästa vanaduspäevadeks. Riigikogu ja valitsuse liikmetel olgu täpselt sama suur riiklik pension kui Maxima kassapidajal! Vanadus on kõigil ühesugune - tööd ei tee, aga raha antakse, seega olgu kõigil samad võimalused."